פנטזיה לנשואים

19 נועה

New member
פנטזיה לנשואים

שאלה לנשואים: : האם הייתם נותנים לנשותיכם יום חופש מהנישואין ? חופשה שניהם בחופשה במלון המפואר. שניהם יפים ומצליחים. הילד אצל סבתא. במרתף המלון פועל דיסקוטק המבטיח hot nights מחליטים לבקר בדיסקוטק.. שניהם בג'ינס וחולצות קלות. באולם אוירה פרועה. חולצות שקופות, כפתורים פתוחים, הרבה זוגות צמודים והרבה ידיים. לבעל רעיון. " מה תעשי אם אתן לך יום חופש מהנישואין?" היא לא עונה. סומק קל וחיוך."אני מתכוון ברצינות. אני אעלה לחדר לישון ואת...אל תשכחי בסוף לחזור. אני מבטיח לא לשאול לפרטים" שם לב לפטמותיה ויודע מה עובר לה בראש. "חכה לי כאן דקה" אומרת ונעלמת בדלת השרותים. חוזרת אחרי רגע ומוסרת לו את החזיה המקופלת. הוא מביט אל החולצה. שדיה היפים חופשיים ובולטים דרך החולצה הלבנה. 1 לא הספיקה להגיע אל הבאר וכבר הוזמנה לרקוד. גבר יפה תואר. שיער כהה שופע. רוקדים ריקוד ועוד אחד. צמודים. מחמאות באוזניה. מתפרע. מחבק אותה מאחור. ידיו על בטנה ועולות כאילו בקרה ממששות לרגע. אחרי שנים עם בעלה היה לה מוזר להסכים לעלות לחדרו של גבר זר. בכניסה לחדר נשיקה ומזמוזים. הוא פןשט את חולצתה מגלה את שדיה – גאוותה. מבטו וקריאה נרגשת קצרה שנתפסת כמחמאה. היא ממשיכה את שהתחיל פושטת את מכנסיה. שוב מתחדש החיבוק. ידיו סוחטות את הישבנים. במיטה היא שוכבת לעומתו. "בוא ! תהיה פראי !" הוא מתפשט במהירות. זורק בגדיו לרצפה. איברו כבר זקוף. מתקין קונדום. עולה עליה ובמשיכה אחת קורע את תחתוניה. (היי ! אתה יודע כמה עולים תחתונים איכותיים? כאלה שלובשים כשהולכים לבית מלון? ) מלקק במרץ את השתיים ואת הדגדגן ואז הופך אותה על בטנה, מושכה אל קצה המיטה. הוא עומד מחוץ למיטה וחודר בסגנון דוגי. מניע עצמו כנגדה בקצב ההולך וגובר וגונח. היא מצרפת גניחותיה וזה מלהיב אותו עוד יותר והוא חודר בפעם האחרונה...משתהה ומשמיע אנחה ממושכת. נרגע. פןלט "וואו" ויוצא. היא רואה בזווית עיניה את הגבר הנכנס לשרותים כדי לקלף את הקונדום. היא מתלבשת במהירות וחומקת החוצה. קרעי תחתוניה נותרים במיטתו. מצטערת רק על זה שאמרה לו להיות פראי...

19 נועה

New member
פנטזיה לנשואים המשך

2-3 עכשיו מה ? לחדרה ולהודות בתבוסה ? בעלה יתפוס אותה מאוננת בשרותים ויאמר משהו שחצני? היא חוזרת למרתף לדיסקוטק. האולם התרוקן מעט. האוירה יותר רגועה. מסתכלת בשעון. כל כך הרבה זמן עבר ? בבאר שני תיירים בהירי שיער מזמינים אותה למשקה. בוחנים את דמותה הסקסית ומחמיאים. היא מתקשה לעקוב אחר קצב הדיבור באנגלית אך צוחקת אתם צחוק מגלגל. המשקה משפיע והיא קלילה מתמיד. נעתרת להזמנה לעלות לחדרם. הפעם באגף אחר של המלון. שני ההולנדים (דניים? שבדיים? מן המאדים ?) ניגשים לעניין מחבקים וממזמזים. היא פושטת את החולצה בחושניות סוחטת מהם קריאות נרגשות. מסתובבת. חושפת את גבה, מסתובבת כשזרועותיה מסתירות ואז חושפת את השדיים העגולים והזקופים. א-וואלה ! עכשיו תור המכנסיים. ישבניה נטולי התחתונים גורמים לעוד הפתעה וכשמסתובבת מולם ערומה, שיכורה ממחמאות וחיוכים. ניגשת ומחבקת את אחד הגברים כשהשני מלטף ישבניה. כשהיא מסתובבת אל הגבר השני מגלה שכבר החל להתפשט. מביטה בשני הגברים המקפלים בזהירות את בגדיהם מתפעלת מאיבריהם הזקופים והם מוליכים אותה אל המיטה. במיטה אחד רוכן בין רגליה. ליקוקיו אטיים ונעימים וכן לשונו מיומנת וגם יודע לשחק עם האצבעות מסביב. הבחור השני מגיש את איברו אל פניה. היא מלקקת את הכיפה כשהוא מלטף שיערה.לאחר פינוק עדין בכיפה מהדקת שפתיה וקולטת לאט את כל אורכו בפיה, מניעה את פיה בסיבובים שומעת את קולות ההנאה שלו. בנתיים הגבר השני פושק רגליה וגוחן מעליה, חודר באטיות. היא נאנחת בהנאה ומשתדלת לא להפסיק את הטיפול בזין שבפיה. שפתיה הקפוצות מחליקות על האיבר הלוך ושוב כשהוא אוחז בראשה. הבחור שלמטה מגביר את הקצב והיא פולטת אנחות בפיה העסוק לא מפסיקה את המציצה. יודעת שהפעם היא תגמור. הבחור הדופק מניע עצמו פעם יותר למטה ופעם יותר למעלה גורם לה הפתעות קטנות. היא קרובה לגמור משתדלת לא להפסיק ללקק. הבחור המזיין דופק עכשיו דפיקות קצרות ונמרצות והנה זה בא הכיף הגדול. כווץ חזק ועוד כווץ ועוד, מפרכסת מההנאה. הגבר לא מפסיק את דפיקותיו מתקרב גם הוא לשיאו. הבחור שבפיה נסוג לפתע וזרם חם ניתז על צווארה וחזה. גם השני גומר תוך שהוא פולט מלות קריאה באיסלנדית.. כשהיא נרגעת מגלה שאחד הבחורים הביא לה מגבת נייר והיא מנגבת את הזרע מגופה. קמה, ניגשת לשרותים. עם הבגדים בידיה. שוטפת עצמה עם מעט מים חמים, מתלבשת ויוצאת. אחד הבחורים מושיט לה צרור שטרות ושואל אם זה מספיק. תחילה רצתה למחוא אבל אומרת לעצמה "למה לא ?" סופרת. נדהמת מהסכום ואומרת שזה מספיק. נפרדת מהם בנשיקות והם לא שוכחים להודות לה. 4 יורדת ללובי וחוצה אל האגף השני. גבר שחרחר עם חולצה לבנה וסמל "קצין בטחון" בחולצתו חוסם דרכו. "ערב טוב ! לאן הגברת ?" "ערב טוב. אני עולה לחדרי. אני מתאכסנת כאן" "אני לא חושב..." אומר בספקנות? "יש לך מפתח לחדר?" "לא. המפתח אצל בעלי" "מה מספר החדר ? " "לא זוכרת..." "אני מצטער. הנהלת המלון לא מאפשרת לעבוד בשטח בית המלון..." היא מביטה בדלפק הקבלה. אין שם איש. אין לה כוח להתווכח. אולי תנסה להציע לה חלק מהכסף כדי שיעזוב אותה. אבל לא כאן בלובי... "יש מקום שבו אפשר לברר ?" "בואי אתי" אומר בחיוך ממזרי, לוקח אותה לחדר אחורי, חדר הקב"ט. בחדר כסא,שולחן ומסך שבו רואים את הכניסה דרך מצלמה וכן מיטה פשוטה. "תורידי את החולצה !" פוקד. "ואני אוכל להמשיך?" "כן אבל קודם תני גם לי להנות..." היא פושטת את החולצה. שוב יוצאים שדיה היפים אל האור. הבחור יושב מולה, פותח את מכנסיו שולף את איברו ומתחיל לשפשף. היא חושבת על משהו אחר. "אני אכנס לספר הגינס" מהרהרת לעצמה. "למה ככה? בוא למיטה ונעשה הכל !" הוא נענה ברצון להזמנה. מבטו רך, שונה מהקשיחות שהפגין בחוץ בלובי. היא מתפשטת ושוכבת פשוקת רגליים. "תהיה עדין !" אומרת לו. הבחור באמת נוהג בעדינות. מנסה לפנק אותה אבל היא מוותרת על המשחק המוקדם, קוראת לו לחדור. ממילא היא רטובה. הוא עושה את זה בעדינות ובאטיות. היא מרגישה את המקום. קצת כואב. משדלת אותו לעשות את זה מהר יותר. הבחור מאיץ ומאיץ. היא משמיעה לו אנחות המגבירות את ההתלהבות שלו ותוך זמן קצר גומר. הוא נאנח בהנאה והיא פולטת אנחת רווחה. סוף הלילה אור המקלחת מעיר את בעלה. כשנכנסה למיטה הוא הביט בפנים מחייכות. היא עונה בחיוך עייף. "נו ?" "הבטחת לא לשאול !" "אני מת מסקרנות !" "ארבעה" היא אומרת. "מה ארבעה ?" היא לא עונה. שינה מתוקה פושטת על גופה הכואב...

הללויה

נהר אושר אין סופי מילא את כל גופי. נותר רק להתגאות בך, ולהצדיע לבן הזוג שעמך (גם אם דמיוני לבינתיים). אנא, אל תפסיקי לעשות את מה שאת עושה!

bugbuster

New member
../images/Emo3.gif עצוםםםםםם ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

אחד הרגעים המגרים ביותר יקירה היה כשהבעל מביט בה כשהיא ללא חזייה תחת החולצה. אויייייייייייי.
לצערי, נראה לי שזו פנטזיה ממשית, כלומר דינה להיתפנטז בקביעות. רובנו, הגברים, רכושתניים עד ליכדי תהום כלפי בת הזוג. אופפפפ... עודדדדדד, כשבלילה השני, הבעל כבר נוכח. רואה איך אישתו נידפקת לעיניו. המילה נידפקת,בעייתית לאוזן אישה? אני מאונן המון עם גברים בצ'אטים בגרוי מנשותיהם. הם מופיעים בכינויים כמו, אישתי מחרמנת, אישתי בחוטיני, סקס עם אישתי, וכדומה. כמעט תמיד אני שואל אותם, ראית את אישתך נידפקת? ומיד אחרי כן מוסיף, במילה נידפקת, מגרה אותך, וחוזר בכוונה, זו המילה? נידפקת? נידפקת? והם נוהמים בייחום ממש. כשלעצמי, מישגלי זוג עם גבר נראה לי היפה מכולם. גבר ושתי נשים הוא חלומו הפחדני של גבר להיתר מבת זוגו לזיונים מהצד. אבל גבר נוסף שמשגל אותה, אויייייייייי
אז יהיה לילה נוסך? נועל'ה

19 נועה

New member
לא יהיה לילה נוסף

לא. היא הגיעה (בדרך הקשה ) למסקנה שאין כמו האהבה.

למעלה