פנטזיה ישנה ישנה

red flower

New member
פנטזיה ישנה ישנה

אני מביטה בדמותי במראה... גוף צעיר ומתוח...אבל עגול ורך. עור לבן שאני אוהבת להרגיש. חלבי. הקור של החורף עושה לי צמרמורת ואני מעבירה יד על הגוף נהנית מהמגע של האצבעות על העור של אחרי המקלחת..מריח מאורנים ומתוח מהקור... היד מחליקה לה על הירך, עולה על הבטן ובסוף מגיע לחזה נפוח...הפטמות קשות מאוד כי קר לי...אבל כשאני נוגעת בהן הן רק מתקשות יותר מהמגע...אני מביטה במראה בפטמה הורודה חומה על גביי העור הלבן בוהק. אני אוהבת את איך שהיא נראית....עגולה אבל לא יותר מדי...חומה אבל אדומה בקצה... אני מדמיינת אותו נכנס למקלחת בהפתעה... הרי זו הדרך היחידה שלו לראות אותי ערומה.... הוא האח של החבר שלי. אני בת 18 והוא גדול יותר...אבל לא בהרבה. אסור לי לפנטז עליו כי הוא אח שלו... אבל הוא כל כך...בשל. הברכיים שלי רועדות כשאני מדמיינת איך הוא פותח את הדלת כאילו בהיסח הדעת, ועוצר למראה דמותי העירומה. המשך יבוא

red flower

New member
המשך

יום אחד זה קורה. אני מתכופפת לנגב את הרגליים. רגל שמאל על דפנות האמבטיה ואני מסיימת לנגב את הרגל ומתחילה למרוח קרם לחות...הישבן שלי מופנה כלפי הדלת ואני שומטת את המגבת....אני ערומה. הדלת נפתחת, בדיוק כמו שקיוויתי. אני לא מסתובבת אני מריחה אותו. ריח של זיעה. הוא חזר מריצה. אני שומעת את הנשימות שלו מאחוריי. הדלת לא נסגרת, אין צעדים. רק נשימות וחום מבטו על גופי. מחליק לאורך הגב, בשיפולי הישבן ופנימה....במורד הירכיים, אל הקרסול. אני מתיישרת ולא מסתובבת. "תכנס או תצא,קר לי" אני אומרת, והלב דופק.... לא מאמינה לתקיפות הזאת שיצאה ממני. הרגשתי כמו מלכה פתאום. הרגשתי את האיבר שלו בידיים שלי ואני שולטת עליו כמו לוליטה קטנה. מודעת לכוח הנימפי שלי. יודעת שהאשמה היא שבוערת בין חלציו וחיוך מתפשט על פניי. הדלת נסגרת בשקט וננעלת. אני מסתובבת. הוא עומד שם במכנסיי ריצה קצרים וטי שירט גזורה מיוזעת. הוא לא מחייך. למעשה הוא נראה כמעט מפוחד. אני מרגישה כמו הגבר פתאום. מפתה ומסוכנת. אני הולכת אליו בצעדים מדודים. טיפ טופ. ובסוף נעצרת קרוב קרוב....אני מרגישה את הנשימות שלו מתחזקות ואת הזין שלו תופח מבעד למכנסיים.הפטמות שלי מרפרפות לו על החולצה ואני נרטבת מזה מאוד...השיער ערווה שלי קרוב מספיק כדי לרפרף לו על המכנס...צמוד לאיבר שלו...הוא לא לובש תחתונים ומהר הזין שלו מגיע אל בין הרגליים שלי. מגשש את שבעליו מפחד לעשות. הוא מרים יד אחת ומתחיל לגעת לי בפטמות. לגעת ולהביט לתגובה....אני מחייכת ופולטת אנחת עונג. הוא חופן לא את החזה ומביט....אני מבקשת ממנו "חזק!" הוא צובט לי את הפטמה חזק ואני מקמרת את גבי אחורה וצוחקת... אני מורידה לו את המכנס , החולצה, ומשאירה אותו ערום. הזין שלו גדול ופתאום אני מפחדת שהוא יכאב...האיבר שלו אדום ונפוח והגוף שלו שזוף ושרירי..כל גופי רוצה לטרוף אותו באותו רגע ואני מרסנת את עצמי....שולחת יד רועדת אל הזין שלו ומלטפת את הקצה עם האצבע משרטטת אותו...מרגישה טיפה שקופה בקצה....מתכופפת, ומלקקת אותה בקצה הלשון. הוא פולט אנחה .... "את כל כך יפה" הוא אומר לי. זהו, לא יכולה יותר. אני נכנסת למקלחת ופותחת את המים, שמה רגל אחת על דפנות האמבטיה ומראה לו את כל כולי..מתחילה ללטף את עצמי...הוא נכנס לאמבטיה וחודר במכה. אני אני צועקת מההפתעה והעונג. הוא מרים את רגליי לאוויר ומתחיל לנשק את שפתיי ולנשוך אותן...משחרר את כל הרסן....כמה שאני רוצה אותך..כמה זמן אני רוצה אותך כבר הוא אומר..כמה לילות אני נוגע בעצמי ומדמיין שאלו שפתייך על הזין שלי...מדמיין אותך תחתיי ומעליי מדמיין אותנו שוכבים, מהר ולאט חזק ועדין...השדיים שלך והזין שלי בינהם הלשון שלי בין רגלייך, כמה לילות.. ועם כל מילה שלו אני מרגישה גלי עונג מציפים אותי...הוא מזיז את הזין חזק ומהר בתוכי לא עומד בקצב של עצמו..ואני שורטת את הגב מהכאב והעונג..תופסת לו בישבן וצועקת חזק...מהר.... הוא לוקח אותי החוצה מהאמבטיה משכיב אותי על הרצפה הקרה ומתחיל להיכנס פנימה שוב..חודר אליי עמוק יותר ויותר...הוא גומר הוא יורד אל מפשעתי ואני עדיין רועדת אני מרגישה מציצה והדגדגן שלי נבלע לגמרי בפיו..נמצץ חזק, אצבע אחת בתוכי חדרת פנימה ופנימה.... ואני גומרת בגלים של הנאה.... אנחנו שוכבים על הרצפה רטובים... אני סמוקה ומחויכת הוא עדיין מפוחד. אני מעבירה אצבע על גופו מתעטפת במגבת ובורחת לחדר....

ran77th

New member
מעולה

מחרמן מאוד ויפה מאוד. הערה קטנה, בלי שלוש נקודות, פסיקים עושים את העבודה.

למעלה