פנטזיה - טיסה נעימה

בן אדם2

New member
פנטזיה - טיסה נעימה

עליתי על המטוס והדיילת כיוונה אותי למקומי. התמקמתי והסתכלתי בכל שאר האנשים שעולים על המטוס, מנסה לבחור מי הייתי רוצה שיישב לידי. הטיסה לא ארוכה במיוחד, אבל בכל זאת כדאי שיהיה חתיך ליד לפטפט איתו. אישה אחת קצת שמנה נעמדה לידי וביקשה לשבת במושב שלידי. שיט, ידעתי שלא ישחק לי המזל. אשה נחמדה מקרית אתא שחזרה מביקור אצל הבת שלה. התעוררתי שעה אחרי ההמראה וקמתי לשירותים הקדמיים. ראיתי גבר עומד עם הגב אלי, היה לו גב רחב במיוחד וחולצת מדיה אל-על שהוא לבש הייתה מתוחה כך שהיה אפשר לראות שהגב שרירי ושעיר. התקרבתי. ''סליחה אדוני, כאן זה מחלקת עסקים'', אמרה לי דיילת שלא שמתי לב שעמדה שם. הוא בטח שמע אותה והסתובב. היו לו עיניים כל כך כחולות וכל כך קרות אבל משהו במבט שלו היה מהפנט. הוא קלט אותי מיד, חייך חצי חיוך וניגש אלי. כמעט ולא יכולתי לנשום. העיניים האלה, החזה השרירי והמנופח שמילא את החולצה לגמרי. 182 ס''מ של שרירים, תוי פנים גבריות, ידיים וזרועות ענקיות. מבעד לחולצה יכולתי להבחין בפטמות שלו, הוא גם היה שעיר, שיער בלונדיני כיסה את כולו. גבר חלומותי, חשבתי לעצמי. הוא הביט בדיילת והיא נעלמה לה. ''אני יובל'', הוא אמר. ''חגי'', עניתי לו, בולע את הרוק ושם לב שהזין שלי מותח את הג'ינס שלי. ''אתה מחפש מישהו?'', הוא שאל. ''לא, סתם מותח את הרגליים'', עניתי לו. ''נראה שלא רק את הרגליים את מותח'', והסתכל לעבר המפשעה שלי. התביישתי, כמה מביך. ''זה בסדר'', הוא אמר, ''כפי שאתה רואה גם אני יצאתי 'למתוח את הרגליים'''. רק אז הבחנתי שהזין שלו שבאותו הרגע היה נראה כמו הזין הכי עבה שראיתי בחיים כמעט קרע את המכנס. הוא קרץ, חייך חיוך, הסתכל לי בעיניים ואמר ''ראיתי אותך עולה על המטוס וידעתי שאני רוצה להכיר אותך, אבל מיד נרדמת. עברתי על יד המושב שלך כל 10 דקות לראות אם התעוררת, אני שמח שאתה ער''. רציתי לומר לו שאני חושב שאני מאוהב, שהוא הגבר בשבילי, אבל במקום זה אמרתי לו שאני חושב שהוא הגבר הכי סקסי שאי פעם פגשתי. התיישבנו במחלקת העסקים והתחלנו לדבר, גיליתי שהוא בן 35, שהוא רווק (איזה מזל) ועוד פרטים כל כך חשובים, אבל רק בשבילי. הוא הלך מידי פעם לתא הטייס ואני, בכל פעם שהוא הלך, חשבתי איך אני אומר לו שאני רוצה אותו כאן ועכשיו. לפני ששמתי לב הטייס קרא לנוסעים לחזור למושבם לקראת נחיתה. הוא אמר לי שהוא חייב לזוז אבל נתן לי את הטלפון שלו. הייתי כל כך חרמן שלא האמנתי שרק דיברנו כל הטיסה. אספתי את המזוודות שלי ויצאתי החוצה לתחנת המוניות, מבואס אבל משתוקק להגיע הביתה להתקשר אליו. הוא עמד שם, מחייך. ''אהלן, לא נסעת כבר?'', שאלתי. ''לא'', הוא אמר, ''חיכיתי לך, מה אתה חושב, שאתה נוסע לבד הביתה?'', חייכתי. החנינו מתחת לדירה שלי וכאילו זה היה הדבר הכי טבעי בעולם, הוא עלה אלי לדירה. הלכתי לפתוח את החלון וכשהסתובבתי בחזרה הוא היה כבר הוריד את החולצה. היה לו חזה שרירי, מנופח ושעיר, פלומה בלונדינית כהה כיסתה את שרירי החזה שלו, הפטמות שלו עמדו ואני ישר שמתי את שפתי על אחת מהן, יונק כמו ילד משדי אימו, בשקיקה. נושך קלות ונהנה מאנחות הדב שהוא גנח. בזמן שהתנשקנו הוא הטביע את לשונו בתוך הפה שלי בחוזק אך ברוך. שחררתי את המכנס שלי ושלו ועמדנו בתחתונים. הוא ירד לברכיו, שחרר את הכלי שלי ומצץ לי. הוא עיסה את ראש הזין שלי ומילא את פיו בביצים שלי. כמעט וגמרתי לו בפה. הלכנו לחדר השינה והוא עמד בקצה המיטה והוריד את התחתונים שלו. היו לו ביצים ענקיות ושעירות וזין עבה במיוחד. לקחתי את כולו בתוך הפה והא נהם כמו חיה ביחום. הוא זיין לי את הפה חזק ואני רק רציתי עוד. הוא שכב עלי, הרגשתי את כל גופו הענק עלי. הוא הרים את רגלי באווי, והתחיל ללקק לי את החור, הכניס את הלשון עמוק בפנים ואני נאנקתי מרוב הנאה. הרגשתי את ידיו הגדולות על הירכיים שלי ואת קצה הזין שלו על חור התחת שלי. הוא נכנס בי באיטיות בתחילה ואז הגביר את הקצב. שנינו נוהמים, גונחים ומזיעים כמו חיות, אבל כמעט ומתעלפים מעונג. הזין שלו בתוכי היה חם וקשה ואני הרגשתי את כולו נכנס ויוצא, הביצים שלו מכות בתחת שלי. הוא זיין אותי עם הרגליים למעלה ואז בלי לאמר מילה הפך אותי עם הזין שלו עדיין בתוכי והעמיד אותי על ארבע. הוא מיד גמר בתוכי ואני הרגשתי את פמפום הזין שלו ואת החור שלי מתהדק סביבו. איך שהוא יצא ממני הוא נשכב על הגב וקרב אותי אליו מדריך את הזין שלי אל החור שלו. חדרתי אליו והרגשתי אותו מבפנים. שמתי את הידיים שלי על החזה שלו, צובט לו פטמה אחת. החזקתי בכתפיים מברזל שלו כדי להכניס את הזין שלי עמוק לתוכו. הייתי כל כך חם עליו שלא הרבה אחרי שהתחלתי לזיין אותו הרגשתי שאני גומר. הוצאתי את הזין שלי וגמרתי לו על הבטן, הפרווה העדינה שכיסתה אותה תפסה את הזרע שלי כמו טל. נשכבתי עליו והתנשקנו. לא עברה חצי שעה והזין שלי היה בפה שלו, יצאנו לסיבוב נוסף.

mlg25

New member
../images/Emo45.gif אהבתי!!!

אני מאחלת לך שתגשים את הפנטזיה!

בן אדם 1

New member
תודה רבה לך.

הצרה היא שהמרחק בין הפנטזיה למציאות היא בין הירח לשמש.

למעלה