פנטזיה ומשמעותה

HornyAsHell

New member
פנטזיה ומשמעותה

משהו שאני מייחל לו זמן רב. נתחיל בזה שאני לא נמשך לגברים. לחלוטין לא. אבל ... וכאן מופיע אבל גדול מאוד - אני חולם על חדירה אליי ... בעיקר על השניות הראשונות של האקט ... המישחה הקרה בפי הטבעת .... החדרת האצבע ... החיכוך של איבר המין אשר מנסה נואשות לדור לחור בתולי ... והנקודה בה אני נכבש ... נחדר ... הופך להיות של החודר ... נע איתו ... שלו ... אשמח לתגובות (אוהדות כמובן ...)

LrZt1986

New member
או וואה...

אני רואה שהתחלתי טרנד...

Dendilion

New member
מדליק ביותר..

סטרייטים נבעלים אנאלית זה אחד מהדברים הסקסיים ביותר..

blackwedding

New member
מודה

לא הפחיד, לא כאב, לא הגעיל, להיפך... היה מטריף !!! (אופס...)

Dendilion

New member
גררר..

אני עם פרדינאנד, אפשר יותר פרטים? תיאורים מפורטים? כמה שיותר בבקשה!

יונית 1

New member
ישנן פנטזיות

ישנן פנטזיות שישארו לעד בגדר פנטזיות, ישנן פנטזיות אשר בוערות בנו כמו אש, אינן מניחות, עד אשר אנו מממשים. אם זה בוער בך כמו אש כדאי לך לנסות, לך על זה בתחושה שאם ימצא חן בעיניך הרווחת, ואם לא, אז לפחות ניסית ותחשוב על זה בתור חוויה ,לאחר מכן תמשיך הלאה בחייך. בהצלחה יונית

ferdinand

New member
תזיין אותי -

לוחש. הלשון שלי משחקת עם כיפת הזין. מביא עליה בּוּסָה קולנית. מחכך את הזין על הלחי שלי, לאורך הצוואר, על החזה, סביב הבטן, הפנים שלנו נפגשות, מבטנו נעוצים זה בזה, מנשק את השפתיים מוצץ את הלשון. אני בין הירכיים שלך, מחכך את זין שלי בערוותך. זקוף, מתוח. אני בוער. ממשיך להתחכך במעלה הבטן שלך. מעביר את ירכי אל שני צדדך. היד שלך עוטפת אותי, מרגיש אות הזין שלך מתחכך על ישבניי. אני גונח. בוער (כבר אמרתי?) אש. מביא את היד שלי בין ירכיי, אוחז אותו מכוון אותו, סביב החור. על החור. מתיישב לאט. מרגיש איך אתה ממלא אותי. הלחץ הזה שם, על הנקודה הזו בפנים, גורמת לי.... גורמת לי לרצות לטרוף. זה טובבב. מתחיל לנוע מעליך. החיכוך הזה בפנים... אוךךך. ואתה נענה לתנועות שלי. מזיין אותי. משפף את הזין שלי בידך. מתפתל בין היד שלך והזין שלך. סחרחורת של עונג עוטפת אותי. חום מתפשט לי מהבטן. לא יכול להחזיק את עצמי, רוכן קדימה, שעון על ידיים נעולות. שוב עייני פוגשות את עייניך. היד שלך שעוטפת אותי, לחוצה בין הבטן שלי לשלך. התנועות שלך בתוכי מתגברות. חזקות. זה טובב כל-כך. ומבט הזימה הזה שבעיינך. תזיין אותי עוד. חזק. אני מגיע אל המישורת הזו של ה-"אל חזור" לפני ההמראה. אתה בטח רואה לי את זה בעיניים, שבטח מעורפלות לגמרי, מזוגגות. התנועות גם של היד שלך, וגם של האגן שלך עוברות עוד הילוך. אני זוכר רק אור לבן. הספקתי לראות רק את הסילון שניתז ממני עד לפניך. ואיך שאתה לא מרפה ממני. ואני מתפרק לרסיסים זוהרים בין גופך לידך. גונח בקול רם. מרחף. וכשהרגשתי את הנעיצה האחרונה, החזקה שלך ואת הרעד שעבר את גופך. התמוטטתי עליך. כל הגוף שלי מחושמל.

למעלה