פנטזיה הפרטית שלי...

אוהד 30

New member
פנטזיה הפרטית שלי...

אז ,,,לא לא תמצאו כאן , לא קקסינלים, לא זונת צמרת, ואפילו לא כוסית מהממת ... סתם פנטזיה של גבר נשוי ,,,נשוי כבר כרוב ל- 8 שנים, אם אותה אחת שהכיר ,,עוד מימי התיכון ,השנים עושות את שלהם, הריגוש נעלם כמו שבא, החיים זורמים שלושה ילדים...משכנתא, עבודה, חיים אולי שיגרתים ,ספק זורמים ספק עומדים,,, הפתיחות שבו היא זו שגרמה לו יום אחד להכנס לאינטרנט ,עולם מדהים חשב לעצמו .... סתם מסר קטן שמחמם את הלב... מצית את הלהבה שכבתה מזה שנים , הריגוש שכל כך היה כמהה אליו , העניין , הרצון העז... האם זה זה? אולי הגזמתי מעט ? אולי לא כדאי ? אבל זה נמשך.....אתה דתי היא אומרת , איך אתה יכול ? אני בן אדם הוא עונה לה, עם אותם רגשות , עם אותם צרכים ... הרצון לחבק לא נעלם לו עם הכיפה, הרצון לריגוש מעולם לא היה נחלת מגזר מסויים,,, והיום יושב הוא וחולם ,,,אולי מי יודע אולי .....תהיה הענות ?

יש כאילו שחושבים

שלדתיים כאילו אין יצרים. הם רק באו לעשות מצווה,וזהו. זה לא ככה. אני בזמנו יצאתי עם גבר דתי(לא חרדי) ואני חייבת לציין שהסקס איתו היה הכי טוב מבין כל אילו שבאו אחריו ולפניו. לכו תבינו...

danielron

New member
היי אני מסכים איתך

אני בחור חילוני אבל יוצא כרגע עם בחורה דתית (לא חרדית) ממש עדינה , מקסימה, ובמיטה? אויייייי חלום .......אני ודע גם אני בתחילה חששתי מאוד לפגוע בה וכיו"ב אבל היא פשוט מדהימה.....

bugbuster

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif אבקש מאוד

להיות בררנים במינוחים. השירשור מיתקרב לשירשור סטריוטיפי. אז בבקשה. מגרה ומסקרן לשמוע על חוויות אישיות ואחד על אחד, אבל ביטוייפ כמו מיגזר, עדה, ואחרים בהכגללה גורפת לציבור שלם אינם ייאותים. חג שמח, ומחורמן ומחרמן.

למעלה