פפפפפפפ וואו איזה מחרמן! שנתיים שלמות וזה נשאר רק בגדר פנטזיה? זה פשע
E etai677 New member 8/2/15 #15 פפפפפפפ וואו איזה מחרמן! שנתיים שלמות וזה נשאר רק בגדר פנטזיה? זה פשע
ח חמה אחרי חצות New member 9/2/15 #36 בגלל שאתם חברי הנהלה אני רק מזהירה אתכם הפעם   מותר לכם להשתמש ב פפפפ רק עוד פעם אחת ולא בציבור  
בגלל שאתם חברי הנהלה אני רק מזהירה אתכם הפעם   מותר לכם להשתמש ב פפפפ רק עוד פעם אחת ולא בציבור  
N nadavnaaman New member 8/2/15 #20 נראה לי שנפגשנו פעם כששואלות אותי (קורה מדי פעם) איך להתלבש לקראת הפגישה, זה בדיוק מה שאני מבקש.
י יונק הצוף New member 8/2/15 #24 יה קראתי עד הסוף לדעתי את צריכה לתבל כל פוסט בתמונה את מאלו שהתמונות שלה עוזרות לחייך במשך שאר היום
B bartzvi New member 8/2/15 #30 מה שבלט לי .... (איכס ...יא סוטים ...זה לא ה...) זה שמצאתם את "מנהרת הזמן" (שוב ??? יא חולי מין). תוך שניה דאג העביר אותך לוקיישן.
מה שבלט לי .... (איכס ...יא סוטים ...זה לא ה...) זה שמצאתם את "מנהרת הזמן" (שוב ??? יא חולי מין). תוך שניה דאג העביר אותך לוקיישן.
B bonbonita2 New member 10/2/15 #51 מנהרת הזמן? מממ היא ישנה מאוד זאת בשם סורגייט או משהו כזה?   מבינה שחסר לך תאור שמה שהיה בזמן הנסיעה הדימיון שלי העיף אותי ישר למקום בו נעמדנו מנהרת הזמן
מנהרת הזמן? מממ היא ישנה מאוד זאת בשם סורגייט או משהו כזה?   מבינה שחסר לך תאור שמה שהיה בזמן הנסיעה הדימיון שלי העיף אותי ישר למקום בו נעמדנו מנהרת הזמן
B bartzvi New member 10/2/15 #53 לא...סטארגייט זה יחסית חדש אני מדבר על מנהרת הזמן, תוכנית שהיו מקרינים בחופש הגדול לפני 30 שנה בערך .... כשהייתי בן .....8 ...9 ...חחחחחח זקן תרח !!!!
לא...סטארגייט זה יחסית חדש אני מדבר על מנהרת הזמן, תוכנית שהיו מקרינים בחופש הגדול לפני 30 שנה בערך .... כשהייתי בן .....8 ...9 ...חחחחחח זקן תרח !!!!
B bonbonita2 New member 10/2/15 #54 נכון סטארגייט עם הקרח ההוא לפני 30 שנה? לא זוכרת מה שודר אתמול ..
B bartzvi New member 10/2/15 #60 לאאאאאאא הקרח זה ממלחמת הכוכבים... מפקד האנטרפרייז עזבי ...בואי נחזור לתחום שלנו ... סרטים כחולים
B bonbonita2 New member 10/2/15 #50 מממ מעניין... שתף אותי איך הגעת למסקנה שכתבתי על הכלב שאין לי? איפה כתוב רמיזה לכלב? לא שאני נגד כלבים? לא פעם קרא לי שפחה וכלבה בסיטואציות משונות | מזיע|
מממ מעניין... שתף אותי איך הגעת למסקנה שכתבתי על הכלב שאין לי? איפה כתוב רמיזה לכלב? לא שאני נגד כלבים? לא פעם קרא לי שפחה וכלבה בסיטואציות משונות | מזיע|
E erezbh2 New member 10/2/15 #55 ענית בעצמך.. הוא גם נתן לך שם של כלבות? שואל בשביל החתול...   אין ספק את חיה את החיים בייבי ...
B bonbonita2 New member 10/2/15 #57 בטוחה שגם אתה חי את החיים. אתה לא ברור.. מה החתול רוצה לדעת?   כן פעם מזמן נהג לקרוא לי שפחה יותר , כלבה פחות.. ואהבתי את זה למרות שאני חתולית בהתנהגותי וקצת נשכנית ..   מה רע בכלבה? כשזה יצא לו מהפה ממממ
בטוחה שגם אתה חי את החיים. אתה לא ברור.. מה החתול רוצה לדעת?   כן פעם מזמן נהג לקרוא לי שפחה יותר , כלבה פחות.. ואהבתי את זה למרות שאני חתולית בהתנהגותי וקצת נשכנית ..   מה רע בכלבה? כשזה יצא לו מהפה ממממ