פנטזיה במשרד

ronitr11

New member
פנטזיה במשרד

אני במשרד באמצע יום עבודה וממך מתקבלת ההודעה חיוך קטן ושובב מרמז על לילה שברח כמו גנב סוף סוף נפגשים פנים מול פנים לאחר ימים של פנטזיות ועינויים בפגישה בוחנים את הפנים רוצה אותך עמוק בפנים קושר אותי לבסיס המיטה ואז אני רואה אותה לרגע תדהמה מרגישה את לשונה מפלחת את הישבן מזיזה את האגן אתה עומד בצד משועשע אוף אתה רשע!! מביטה בך במן מבט אתה מתקשה לך לאט כשאתה עומד מוכן וזקוף הכוס שלי ממש שרוף את הפה סותם לי בנשיקה מצלצלת ופתאום שומעים רעש מהדלת זהו בעלי שחזר הבייתה הוא מצטרף לעיניינים ואתם מזיינים כמו שני פרים היא יושבת לי על הפנים יש לה כוס כל כך נעים אתה יורד לי בכל המרץ ומקבל מאחור ולא עומד בפרץ את בעלי לוקחת בלשוני והוא וגמר לי בתוך גרוני אתה משפריץ לי על הגב והיא גמרה לבד זה המצב.. עכשיו כולם הלכו לישון ואני מריצה אחורה את הסרטון מתגרה מעצמי מול הטלוויזה ומקבלת חיזוקים ממפקד הדוויזיה הדגדגן מתנפח ואני רטובה ואתה כבר מוכן לסיבוב הבא

one bluman

New member
הסיבוב הבא

הסיבוב הבא, יהיה אצלך במשרד, תפתחי את הדלת, וישר אחפון לך שד. אצמד לשפתייך, בנשיקה ארוכה, ואלטף בין רגלייך, הרי לזה את מחכה. על השולחן אושיבך, את רגלייך אפסק, ולשוני - את גופך תלכך, וגרונך מהנאה ישתנק. זיני לתוכו אחדיר, שהכנים הנאתינו לא ישמעו, יהיה לנו זיון אדיר, ולבסוף - תשורותינו, זמנית ירגעו.

למעלה