פנטזיה במים סוערים

עיילה28

New member
פנטזיה במים סוערים

נכנסתי לג'קוזי בבגד-ים הסקסי שלי. המים החמים והסוערים העלו בי רגשות של תשוקה ותאווה. עצמתי עיניי בהנאה וחלמתי... ראיתי אותך מגיע לכוון המדרגות פעימות ליבי האיצו מרוב התרגשות נשמתי באיטיות נשימות עמוקות והבטתי בך בהנאה מתפנקת, מזמינה התקרבת אליי באיטיות והתיישבת לצידי הרגשתי פתאום שאני בעננים לראות אותך קרוב אליי, כמעט נוגע להרגיש את נוכחותך, חום גופך נהייה לי חם מאד אבל לא רציתי להתרחק ממך החלק העליון שלך חשוף מעל פני המים זרועותיך הכהות המהממות והמגרות נתנו לי הרגשת חמימות נעימה ידך בתוך המים נעה ומגששת סידרת לעצמך את הבגד ים נגיעה קלה נגעת בי בטעות בירכי צמרמורת של כיף הגיעה לכל איבריי ייחלתי לעצמי הלוואי שימשיך ויגע "סליחה" אמרת ואני מביטה בך בתאווה מרטיבה שפתיי בלשוני, רוצה כל כך להרגיש את שפתיך נוגעות בשפתיי רוצה לטעום אותך, לחקור את לשונך בשלי חייכתי אליך, וסימנתי לך במבטי את התשוקה המתחוללת בתוכי התקרבת אליי ונצמדת חזק. הרגשתי את גופך צמוד חזק לגופי התחבקנו. סובבת אותי בעדינות. חיבקת אותי מאחור, אחזת בשדיי מעכת ועסית אותם בעדינות הכנסת ידך לתוך חזיית בגד הים שלי ליטפת בעדינות את הפתמות הרגשתי את איברך מזדקר לו בישבני הסתובבתי, פי נצמד אל פיך נישקתי אותך בעדינות על השפתיים ידיי אוחזות בך מחבקות את עורפך, ידיך סביב אגני לשוני ביקשה לפגוש בלשונך לשונך גיששה בתוך פי, בתשוקה עזה, שאפנו אחד את השני בתאווה לפתע הרגשתי לחלוחית בין רגליי רציתי אותך, שם במים. כבר לא יכולתי יותר לחכות הורדתי את ידי למטה לאט עד שפגשתי באיברך הזקור לכבודי שרוצה לחדור אליי, למערת התענוגות שלי הסרתי בזריזות את מכנסיך ואחזתי חזק באיברך, כוונתי אותו למקום שרציתי למקום הטבעי שלו, כך נראה. חדרת לתוכי בבת אחת והרגשתי שאני בעולם שכולו טוב לא עצמתי עיניים. רציתי לראות הכל, לראות אותך משגל אותי מתעלס איתי באהבה שרק שנינו יודעים מבטי הפך זגוגי מרוב שכרון חושים דמעות שמחה ירדו מעיניי אל תפסיק לעולם אהובי.

bugbuster

New member
טוב, אז התחלת לפנטז ראבאק!

זכרתי שלא קיבלת ברכה רשמית לכותבים חדשים, כי עד עכשיו אלה היו הגבות או הודעות הנראות למישהו ספציפי או זעקת החרמנות מאתמול. נו שויין, תחרמני את הצורה ותתנהגי כמי שמזכירה לה ככה בקלילות חבלים בביתם של תלויים היודעים שלא להם נועדו הודעות כמו מאתמול. נו שויין, שויין שווייין! פאאאקק!
אז עכשיו הקסטה, שלום, וברוכה הבאה, וכל היתר גם.
אגב, הניק, הוא לא שגיר, עיילה? שמיתכוון מה?
זהו, עכשיו יאללה, כבר אמר לך יפה פרדיננאד אתמול, יאללה, לכתוב.

למעלה