פנטזיה אנונימית

• פותח הנושא yfan
  • פורסם בתאריך

yfan

New member
פנטזיה אנונימית

יש ימים ( לילות ... ) שהפנטזיה ממש לוחצת, והגיע הזמן לנסות. פנטזיה פשוטה, אולי, מין אנונימי. שני חוקים נוקשים וברורים : 1. לא מדברים ( לא לפני , לא תוך כדי, לא אחרי , לעולם לא !!! ) 2. כל אחד יכול להגיד : " די " באותה השניה מפסיקים הכל. והולכים. מסכמים על מקום, מגיעים, מתקרבים, ומאותו הרגע עושים מה שרוצים בלי מילים. רוצים, ממשיכים לא רוצים, מפסיקים. בלי שמות , בלי כתובות , בלי טלפונים , בלי להכיר ! זורק כפפה, אם מישהי פרועה וסקסית תענה , אספר לכולם. [email protected]

*g99

New member
נערת ליווי? זונה?

או שהמטרה ללא תשלום? נחמד..

בחורהX

New member
אמנם פנטזיה אבל...

לא כזאת שעושה לי את זה. מה קרה ללהסתכל בעיניים בזמן שיגול ? להריח את הריח המוכר של הפרטנר ? ללחוש באוזן גסויות ו/או מילות אהבה... לקרוא בשם שלו לקראת אורגזמה :) לא יכולה בלי. אבל מקווה שתגשים

bugbuster

New member
שבת בבוקר בבוקר...../images/Emo25.gif

התעוררתי מוקדם. (יודעים מי העיר)
וכשאחזור למיטה... אני שקרן ללא תקנה! עוד לפני כן.
כאן ו..עכשיו.
איזו דרך להתחיל שבת... תודה..

Sefy

New member
ושתיכן מדהימות בעינינו ../images/Emo140.gif

עכשיו צריך לשים את שתי הפנטזיות שלכן ביחד, לשבת עם פופקורן ולהזיר ריר!

בחורהX

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifספי

תמיד יש לך הצעות גאוניות ! תשמע, אם היא פנויה אז בכיף
( רק אל תתפוס אותי במילה )

Sefy

New member
זה הכל בגלל שאני גאון! ../images/Emo6.gif

אבל אל תספרי לאף אחד! ואם אתן עושות את זה, אני רוצה להיות זה שאוכל את הפופקורן
(ואחרי התמונה שלך, יש דברים יותר מעניינים לתפוס לך
)

דור ישן מצדיק אותך אבל מתקן משהו קט

לבחורה כל כך יפה לא לוחשים גסויות בכל אופן לא בדור שלי מסתכלים לה בעיניים , מריחים ועוד איך מריחים קוראים בשם שלה לקראת הסוף אבל לאלוחשים לה גסויות אלא רק דברי אהבה

אכן בכל דור ודור כאילו יצאנו מחדש

אני מסכים איתך ואין לי ספק שגם קשישים כמוני עושים אהבה (והרבה ואפילו יותר מהצעירים - כשהייתי צעיר היה קשה יותר מהרבה סיבות מאשר היום ). אבל שימי לב שמה שהתכונתי היה למשהו אחר לגמרי אותו הכנסתי בתגובה הקודמת לתוכן הפנימי בו כתבתי שאם מתחילים להגיד ליפה שכמוך גסויות בדור שלי זה לא נחשב לאהבה גסויות נחשב אצלנו הקשישים למיותר ולא רומנטי ולא אהבה . אם אני שוכב עם צעירה ויפה שכמוך כל כולי במילות אהבה ומילים יפות ללחוש לך באוזן ולא גסויות

yfan

New member
חס וחלילה ...

חס וחלילה, דרכת לי על הפנטזיה ! זו פנטזיה , יש בה משהו אסור לא שיגרתי. חריגה מחיים מסודרים עם משפחה ועבודה מסודרת, חיי מין לא פרועים. וזה חייב להיות ככה גם בשבילה , אחרת בשביל מה ?

*g99

New member
קבל התנצלות ../images/Emo13.gif

כל עוד פנטזיה ולא משהו מעשי מאחורי הגב,אז בכייף.. יפיפה..

למעלה