ובינתיים, פנטזיה קטנה שלי
בזמן האחרון זה קורה לי, יותר ויותר אני חולמת על זה, מפנטזת איך זה יהיה ואם אהנה, יודעת שבחלומות שלי אני כן.
וכך יוצא שבלילה, כשהוא נרדם, אני חולמת על "זה", על זין גדול שנכנס לתוכי, על ההרגשה, הכאב אולי, החלום שיתגשם.
אתמול בלילה זה קרה, אני ישנה, חולמת שוב את אותו החלום, מזיזה את ישבני לכאן ולכן, ממש מרגישה את הזין המתחכך בי, משמיעה קולות לעצמי, נהנית מהחלום.
ופתאום, מרגישה את היד שלו, מלטפת את הישבן שלי, ליטופים נעימים כאלו, אני מתחילה לגנוח יותר ויותר.
הוא מתקרב לשם, לפי הטבעת שלי, מלטף, לוחץ ואז נסוג ואני, מתאכזבת, אבללא מוכנה שהחלום יפסק, ממשיכה לזוז, לדמיין.
ופתאום אני מרגישה משהו נשפך עלי, מן נוזל כזה. קרם? ג'ל? זרע? לא ברור לי, רק המגע ממשיך וזה כל מה שמעניין אותי.
הוא נוגע בי עם האצבע שלו ממש ליד החור, מלטף, משפשף, מתחיל להיכנס קצת ויוצא ואני, לוחצת קצת, רומזת,כמעט לוחשת, "תיכנס כבר" והוא, לאט ךאט, נכנס, בהתחלה עם אצבע אחת, אח"כ נכנס עם עוד אצבע, מתחיל ללטף מבפנים, ככה לאט לאט, מעגלים סיבוביים כאלו, גורם לי להוציא קולות שלא הכרתי מגרוני, נהנית, ועוד איך נהנית.
ואז הוא עוזב אותי לרגע ומיד אח"כ אני מרגישה ת הזין שלו, חם ופועם, מונח בפתח הישבן שלי, חושש ובודק, מלטף ולוחץ, קצת, ולאט לאט יותר ויותר, עד שהוא נכנס כולו לתוכי, גורםלי למימוש הפנטזיה שלי, סוף סוף!