פנטזיה או מציאות ??????

• פותח הנושא bvrs
  • פורסם בתאריך

bvrs

New member
פנטזיה או מציאות ??????

זהיה בקיץ שעבר הגעתי הביתה בצהרים, אשתי היתה בעבודה אני פותח את הדלת ובסלון רואה את סיגל חברה של אישתי שוכבת בספה. שאלתי אותה מה את עושה כאן והיא סיפרה שרווית אישתי (שם בדוי) הציעה לה לבוא לנוח אצלנו מכיוון שהיא גרה בשרון וביתנו סמוך למקום עבודתה בת"א. יש לציין שסיגל בחורה תימניה חטובה וסקסית אך אני לא אוהב אותה ותמיד רבתי עם אישתי בקשר אליה בגלל אופיה הפרחי. בעודה יושנת לא יכולתי להתעלם מהישבן שלה שצץ מחצאית המיני שלבשה ותחתון החוטיני שמטייל לו על עכוזה. היתה לי הרגשה שזה היה בכוונה ושהיא כביכול יושנת. פתאום היא סובבה את הראש לעברי ותפסה אותי במבטי, אני מיד הזזתי את העינים ואמרתי שלום, היא נפנפה לעברי עם ידה. הלכתי לחדר השינה ופתאם אני שומע אותה קוראת לי, ניגשתי לסלון ולא יכולתי להתעלם מזה שהיא נמצצאת עדיין בואתה פוזה מגרה. מה שאלתי ? ואז היא אמרה - תגיד לי מה הבעיה שלך שאני חברה של רווית ? מיד החוורתי והתחלתי לגמגם הרגשתי לא בנוח והתחלתי לתרץ תרוצים, הבנתי שאשתי סיפרה לה על דעתי עליה, ופתאום מצאתי את עצמי מתנצל והיא בקול פרחי שכזה אמרה לי יאאלה מספיק עם הדיבורים תראה לי שאתה באמת מתנצל, באותו הרגע הרגשתי זקפה בין רגלי ולא הבנתי למה. שאלתי אותה בקול כנוע תוך הנאה מסוימת מגישתה אלי מה תרצי שאעשה ? אם אתה לא יודע לבד אז לא משנה לך מפה סובבה את גבה וישבנה אלי. עמדתי שם שתי שניות שנראו כמו נצח ואז ידי הלכה לה לכיוון רגליה והחלה מלטפת אותה ולאט לאט עולה לכיוון השדיים שלה, היא הסתובבה אלי וסטרה לי הייתי המום ואז אמרה על מה שעשית מגיע לך עונש לא מתנה, פתאום הטלפון הסלולרי שלה צלצל היא ענתה אישתי היתה על הקו כלכך פחדתי שתספר לה משהוא ירדתי על ארבע והתחלתי לנשק את ישבנה מלקק אותו בחנפנות, הזין שלי עמד כמו טיל לאט לאט דחפתי את לשוני מתחת לתחתון עמוק עמוק בישבנה, היא סימה לדבר בטלפון וציוותה עליה להתפשט וללכת לחדר שינה להמתין לה שם, כמובן שצייתתי. בעודי מחכה היא נכנסה לחדר ושאלה עדיין יש לך בעיה עם זה שאני חברה של רווית ? אמרתי לה לא סליחה אני מתנצל היא אמרה אני מקווה בשבליך שאתה לא משקר. ניגשה לארון של אישתי פתחה את המגירה והוציאה את הויברטור שלה אמרתי בלב אשתי הכלבה הכל מספרת לה, זחלתי אליה על ארבע והתחלתי ללקק את ישבנה תוך התחננות בבקשה אל תזיני אותי בבקשה, מיד קיבלתי סטירה והיא צעקה על ארבע אפס ואמרה תשתף פעולה תסבול פחות. היא הוציאה מאותה מגירה גם תחתון חוטיני של אישתי ובקשה אותי ללבוש אותו כמובן שציתתי ואז היא דחפה לי אותו לתחת לאט לאט אני נאנחתי מכאבים ומתענוג והיא החלה דוחפת אותו בטרוף וצועקת תזיין תויברטור התחלתי להתנוענע במהירות קדימה אחורה ואז אמרה לי תסתכל למראה הבטתי למראה שלצד הדרך וראיתי איך היא מזיינת אותי דרך חוטיני עם ויברטור אח"כ הוציאה אותה ואמרה לי תמצוץ תויברטור עכשיו כמובן שמצצתי חזק היא ירקה לי בפנים וצחקה אפס קטן היא הושיבה אותי שוב על הויברטור ולחצה לי חזק את הזיין עם ידה חזק חזק הרגשתי שהוא מתנפח ומתנפח והיא צבטה לי את הפיטמות חזק חזק ופתאום זה בה אווווווווווו זה בא כמו אששששש שיצאה לי מתוך הזין כמעט היתעלפתי, ואז אמרה מותק אני עוד יחזור והלכה. המשך יבוא

למעלה