פנטזיה או לא להיות ...

פנטזיה או לא להיות ...

נניח שככה בסוף יום עבודה אחרי שכולם הולכים, אתה מחליף את האור הלבן במשרד לתאורת מנורת לילה קטנה .. פותח כמה כפתורים בחולצה הלבנה (כבר אמרתי לך שלא מתאים לך לבן ...) .. סיבוב כף יד על העורף התפוס, נשען אחורה על כסא העור .. וביד השנייה אתה מחזיק את הנייד ומתקשר ..
"אני לבד, את באה ..?"
והיא מצחקקת מרוגשת "תן לי חמש דקות ואני אצלך במשרד .."
אתה לא שואל שאלות .. גם בפעם הקודמת לא הבנת מי נתן לה להיכנס ואיך היא הגיעה אלייך למשרד באותו יום שישי בצהריים כשעמדת לצאת מהמשרד הביתה והיא נעמדה בפוזה מגרה בצמוד למפתן הדלת ולחשה לך "לא כל כך מהר ידידי ... יש פה עוד כמה דברים שלא הספקת לעבור עליהם ..." והיא פתחה כפתור בחולצת המשי הסגולה שלה כדי שתראה את החזייה המעוטרת שחפנה את שדייה המוצקים .. והעבירה את האצבע בשקע שנגלה .. מסבירה לך בתנועות גופה על איזה חלקים בגופה היא רוצה שתעבור ...
אתה ממתין לה במשרד ונזכר איך קפאת על מקומך ואפילו לא הספקת לומר מילה כשהיא התקרבה לשולחנך המסודר ורכנה למולך נותנת לך הצצה מקרוב לתוך עינייה השחורות .. ויכולת לראות את ישבנה מזדקר מאחוריה, מתנדנד בשובבות ... היא העבירה את לשונה על שפתייה הבשרניות שהיו משוכות בליפ גלוס זוהר .. ובצעדים רכים כשל רקדנית התקרבה אליך עד שיכולת להריח את ריח הבושם המשכר שעל גופה.
אתה נזכר בציפורניה הארוכות שננעצו בעדינות בכתף השמאלית שלך .. בזמן שהיא מזיזה את המקלדת ודוחפת בו זמנית את הכסא שלך לאחור ומתיישבת עם ישבנה השובב על השולחן למולך, כשרגליה הארוכות החשופות פסוקות מעט .. ואחת הרגליים נכנסת בין רגליך .. החצאית השחורה שלה עולה מעט למעלה ולא משאירה ספק לדמיון .. רגליים חטובות להפליא ..
"זו אני 'המתחכמת' שמתכתבת איתך בתקופה האחרונה .. כל כך רצית לראות אותי .. ביקשת מצלמה, תמונה .. דחיתי אותך כי רציתי לראות אותך במציאות .." ובעוד אתה פעור פה, היא שלחה את ידיה הארוכות ופתחה את שארית כפתורי החולצה שלך .. חושפת את הגופיה שלמטה... ואתה עוזר לה, מתיישב זקוף .. פניך כמעט בתוך שדייה והיא מורידה ממך את החולצה, ממש שולפת אותה מתוך המכנס השחור שלך שמעוטר בחגורה קשה.
אתה מביט בה מהופנט כשהיא מתרוממת ומפסקת את רגליה .. מתיישבת באלגנטיות על ברך שמאל שלך, רוכבת עליך, מתחככת בך בעוד שפתייה נדבקות אל צווארך... ידיה עוטפות את כתפייך .. והיא לוחשת לך באוזן .. "רצית אותי כל כך במילים .. עכשיו תקבל אותי במעשים"...
האור שבוקע דרך דלת המשרד נחסם, אתה מרים את עיניך אל עבר מפתן הדלת והנה היא שוב. בחולצת טריקו שובבה וחצאית ארוכה .. חגורה אופנתית סוגרת על מותניה .. ומטשטשת את הקו שבין החולצה לחצאית...
"חיכית לי ?" שואלת .. ומצחקקת.
אתה קם, גופך צמא למגע גופה .. עשרת הימים שעברו מהפגישה הקודמת נראו ארוכים למדי .. אתה מניח את ידיך על מותניה ומצמיד אותה אליך .. השפתיים שלכם נצמדות לנשיקה ... ואז אתה אוחז בה ומרים אותה באוויר .. לוקח אותה אל עבר השולחן ומושיב אותה.. השפתיים שלכם מתנשקות בלהט, הסנטר, הצוואר, האוזן, הכל רטוב בחשק ובהתרגשות .. אתה מרים את החולצה שלה ופושט אותה .. ושפתייך פנויות לנשק את החזה שמבצבץ מתוך החזייה. תוך כדי כך אתה פורם את הסוגר שמאחור .. זורק את החזיה על הרצפה ונצמד אליה...
גופה חם .. ידיך קרות מהמזגן בחדר .. צמרמורת עולה במורד גבה והפטמות שלה מזדקרות בתוך פיך... היא דוחפת אותך מעט ונעמדת, עוזרת לך להוריד את החולצה מעליך, תוך כדי שהיא מנשקת כל פיסת עור פנויה.
והיא פותחת את החגורה, משחררת אותך מהמכנס והיד שלה נכנסת אל עבר ישבנך בזמן שהיא מנשקת את הבטן שלך .. מושכת בשפתייה את התחתון למטה .. ולופתת ביד השניה את אברך שכבר מוצא את דרכו לפיה הלוהט. היא שואבת ממך אנחות .. פניך נשואות אל עבר קירות החדר, אתה מחפש משהו להאחז בו ..
ואז אתה מביט אליה, על שערה הרך שאסוף לאחור בסיכת כסף ועל שדיה שקופצים בכל תנועה ותנועה .. והתשוקה להיות בתוכה עמוקה כל כך .. אתה מתלבט אם לעלות אותה שוב על השולחן ולבעול אותה, אבל אתה מחליט להתכופף אליה, נצמד לשפתייה בזמן שאתה ברכות מניח יד על ראשה ומכוון אותה אל הרצפה .. לשטיח שמעטר את החדר .. היא נענית לך בקלות .. ואתה כבר מעליה. מפסק ברגליך את רגליה .. ויד אחת שלך נכנסת אל מתחת לחצאית ומגלה את ערוותה נטולת התחתונים .. הרטיבות ממלאה את ידיך ותשוקתך גואה ..
אתה ממקם את עצמך בין רגלייה וחודר אליה .. מביט בעיניך בעיניה הפקוחות ..
"שובבה" אתה לוחש לה .. "הפעם הגעת בלי תחתונים .." והיא צוחקת "ביקשת, חשבת שאין לי אומץ" ..
ואתה שוקע עם פניך בכתף שלה .. ואתם זזים יחד בתיאום במחול אירוטי ...

giligil55

Member
היה , לא היה , היה , לא היה ...

לא ממש חשוב ...חשוב הוא שאת כותבת ומשתפת אותנו ...

אוהבת את כל מה שאת כותבת ...ושלא תפסיקי לעולם להנות , לכתוב ולשתף אותנו

למעלה