פנטומי ראיתי שאתה אוהב ליטופים..מה עוד אתה אוהב?? ספר לי איש אהוב.... מה מגיע אחרי הליטופים??
I inbale New member 27/9/01 #1 פנטומי ../images/Emo25.gif ראיתי שאתה אוהב ליטופים..מה עוד אתה אוהב?? ספר לי איש אהוב.... מה מגיע אחרי הליטופים??
פנטומי ../images/Emo25.gif ראיתי שאתה אוהב ליטופים..מה עוד אתה אוהב?? ספר לי איש אהוב.... מה מגיע אחרי הליטופים??
F fantom New member 27/9/01 #2 סודי ../images/Emo47.gif זה סודי ביותר אך על זה לא אוותר אין אפשרות אחרת כי זה רצון הגברת אגלה לך את סודי רק את תהיי לצידי
סודי ../images/Emo47.gif זה סודי ביותר אך על זה לא אוותר אין אפשרות אחרת כי זה רצון הגברת אגלה לך את סודי רק את תהיי לצידי
F fantom New member 27/9/01 #5 אוהההו ../images/Emo47.gif מכל טוב ושם ואני לא מגושם אצלי תהיי מלכה עם כל הממלכה גופך יהיה בידי האומן שישקיע בו את כל הזמן ובסוף תהיה יצירה שאת תצטרכי עזרה
אוהההו ../images/Emo47.gif מכל טוב ושם ואני לא מגושם אצלי תהיי מלכה עם כל הממלכה גופך יהיה בידי האומן שישקיע בו את כל הזמן ובסוף תהיה יצירה שאת תצטרכי עזרה
I inbale New member 27/9/01 #8 בוא חומד נעבור למקומות אינטימים שם עינים חמדניות לא יפריעו לנו להנות ..להתענג ביחד.
F fantom New member 27/9/01 #10 הכל ../images/Emo47.gif תנקבי בשמו של המקום ואבא על המקום ששם לא יפריעו לנו לסיים את עיניננו בתקווה ואושר נקח את כל העושר
הכל ../images/Emo47.gif תנקבי בשמו של המקום ואבא על המקום ששם לא יפריעו לנו לסיים את עיניננו בתקווה ואושר נקח את כל העושר
I inbale New member 27/9/01 #6 האמת שאני רוצה את כולו איתי... חבל לי להתחלק.. מצטערת..לא מוותרת על אף חלק שלו...