פנטום????????????????????????

sahr12

New member
פנטום????????????????????????

שבוע טוב.....אז בחרתי שם זמר....לוחץ חיפוש....מקבל הודעה "קאזה לא קונקטד" מה קרה עכשיו???????? שבוע טוב לכל ציפורי-ות הלילה....... נה ,נה,ונה,נה..מחר אני בחופש....אני יכול להישאר ער......חחחחחח

sahr12

New member
על מה הויכוח????איפה פנטי????????

עד שהורדתי תתוכנה......סממאאאקקק.......נאט קונקטד...בני זונות....

irisi

New member
היי ילד...

מחכה לאיש הזה שישיר לי... "אם זר פרחים דוקר זה מה שאת אוהבת אלך אל המדבר ושם אלמד לקטוף.. ואם שירים חפצת רק שכתובים באבן ... ואז כשניפגש בין החולות בשקט וספר הדברים בחושך ייסגר תגידי לי מילים יפות מבכי ואושר הוא כנראה אהב אותי האיש הזה..." נראה לך שתוכל למצוא את זה ב"קאזה"?

sahr12

New member
המורה??אל תגזימי......יש גבול.חחח

קאזה זה לשירים מיזרחיים.....לא לזוגות שחולמים....חחחחחחחחחחח

היי אישה...

השיר נקרא "כמו בלדה" והוא נמצא בקאזה בביצוע של האחים והאחיות... כתב את מילות השיר נתן יהונתן. חיכית...הגעתי... מה עכשיו ?

עזרה ראשונה ../images/Emo101.gif

תיגש לתפריט הראשי, בחר את האופציה File ובדוק האם האופציה "Connect" מוצללת, אם לא אז בחר בה בשביל להתחבר. אם קיבלת תוצאה כמו בקובץ המצורף נדבר על זה מחר בבוקר... אל תתקשר עכשיו... חחחחחחחח...

irisi

New member
פנטום

תספר לנו למה הוא לא יכול לצלצל עכשיו... סלט הכרובית בעיצומו?!

irisi

New member
וגם..

ספר לנו על התיבולים שבו, כמה מלח כמה פלפל באיזו תדירות באיזו מהירות עם אילו תוספות נוספות אם תוכל - תפרט המון צריכה להראות את זה למישהו הבטחתי מתכונים....

sahr12

New member
זה בסדר אחי הסתדרתי.....

נתתי כאפה למחשב.......והוא אמר...."בסדר,בסדר קונקטד"..חחחחחחחחח מה אתה עושה שאסור לחייג?אה?.אה???????

sahr12

New member
כמה זמן עד שיורד שיר.......

אני יכול לצאת לקומזיץ ולחזור.......חחחחחחחחחחחחח

שחר 33

New member
סער, לקאזה יש המון יתרונות, אבל

הוא מלא מלא בוירוסים. לפני שאתה מוריד איזה שיר, תתבדוק שיש לך את האנטי וירוס המעודכן. היתי המום מכמות הוירוסים שהתקיפו את המחשב שלי בעבות "ההורדות האלה" מהקאזה. תעבוד במישנה זהירות עם התוכנה. שלך, שחר 33

sahr12

New member
מה זה??????????????????

איזה וירוסים?????????יאוואלי.......הלך על פנטום!!חחחחחחחחחח

ר ו ח

New member
חחחחחחחחח בפעם האחרונה ש..

הורדתי שיר מהקאזה... המחשב שבק חיים לשבוע. מאז...שום קאזה! אני את שלי אמרתי....

sahr12

New member
נו ברצינות רוח......"כפרה"

תגידי שאת משקרת........יש לי שבוע חופש......רק זה חסר לי....עוד פעם ללכת למעבדה....לחפש את "בוריס"...חחחחחחחחחח השפתיים שלך פנויות לרגע???????חחחחחחחחח

ר ו ח

New member
בוריס....

כבר מזמן אילתר בונקר...מסכן... ואתה..סאממממק שבוע חופש <כייף לך> מסכנות השפתיים שלי...... <תפסו צבע כחול>

למעלה