פנטום נעדר

moriaa

New member
פנטום נעדר

אני בת דודה של דן - פנטום ידוע לנו כי הוא נפגע אולם לא ידוע לנו מה מצבו הוא עדיין בגדר נעדר הוא היה עד להתרסקויות של המטוסים וזה הבנתי לפי הפורום אני יודעת שדן הירבה לשוחח בפורום זה לכן ראיתי חובה לספר לכם כי הוא נעדר ואין לנו משפחתו בארץ שמץ של מושג על מצבו אני מבטיחה לעדכן במקרא ויהיו לנו פרטים

moriaa

New member
חדשות לא טובות

הצלחנו לאתר עובד של דן-פנטום והוא אמר שהוא ראה את דן נפגע במהלך הפינויי כאשר הבנינים קרסו והוא חושב שדן נהרג לא נתנו לו לחזור אליו ולבדוק מה קורה עם דן כך שעדיין הכל במעורפל

אפשר בקשה אחת קטנה.....

המשיכי להיות איתנו בקשר...ספרי אם ידוע לך דבר מה... או צרי קשר 83676032 זה האי סי קיו שלי.. אני גם כותבת בחטאים ושירי זימה.. וגם בארבעים פלוס.. תודה אתפלל לשלומו...

אפרת.א

New member
מוריה , אני מקווה שדן בסדר, אנא -

השתדלי ליידע אותנו אך ורק באם תדעי משהו מוחלט ולא משוער - אודה לך מאד אם תעשי זאת ! תודה מראש, איריס. אגב, שלחתי לדן הודעה ב - ICQ ואני מקווה לקבל ממנו תשובה בהקדם האפשרי. בתקווה לחדשות טובות בלבד !

moriaa

New member
דן-פנטום שלנו............

אני מצטערת שלא עידכנתי אותכם אבל הייתי בסערת רגשות דן נמצא חי הוא נפגע קלות מהתרסקות הבניין והצליח בשניה האחרונה לקפוץ לתוך כוך של חנות וכך ניצלו חייו אדם אחד שהיה איתו לא הצליח לברוח ונהרג דן כרגע נמצא בבית חולים ומתאושש,אני שוחחתי איתו אישית וספרתי לו גם על התפילות שלכם בפורום והוא ביקש להודיע שהוא עוד יחזור רק עוד קצת סבלנות העיקר את הלפטופ שלו הוא הצליח להציל אני אהיה אתכם בהמשך בקשר

moriaa

New member
הסיפור של פנטום-דן

אני אספר את מה שאני יודעת: דן ישב במשרד עם עובד נוסף ופתאום הוא ראה בחלון מטוס נוסעים מתקרב בגובה נמוך לכיוון אחד הבנינים , הוא אמר לעובד "תראה אזה טייס מטומטם" לא חלפו 2 שניות והמטוס נכנס בבנין הם ישר רצו לחלון וראו את כל המהומה אחרי 15 דקות הם ראו יותר בבירור מטוס שני טס במהירות לכיוון הבניין השני והתפוצץ בתוכו בשלב זה כל החלונות במשרד שלו התנפצו ו 2 עובדים נפצעו קל בשלב הזה פינו את הבניין שבו עבד וכאשר הוא הגיע לפתח הבניין שלו והחל להתרחק התפרק אחד הבנינים וקרס דן ועוד אדם רצו ןבשנייה האחרונה דן קפץ לתוך כוך של חנות חצי שניה לפני שנחתו במקום חפצים כבדים הבחור השני לא הצליח לברוח ונהרג בשלב זה לא ראו שום דבר בגלל האבק שנוצר ודן גם נפגע בכתפו מחלקי הבניין לאחר מספר שעות הוא הצליח לחלץ את עצמו מהמקום והוא נלקח לבית חולים , בבית החולים הוא כבר לא היה מסוגל לדבר גם כאשר שאלו לשמו רק כאשר הרימו את רגלו וכנראה היא כאבה הוא צעק בעיברית "רגע....רגע" והיה במקום רופא ישראלי שהבין כי הוא ישראלי ולקח אותו תחת חסותו וכך גילגל את הדברים הלאה המשפחה באותם כל הרגעים היו על קוצים נינסו להסיג את העובדים שלו ואחד העובדים אמר כי הוא ראה את דן חוטף את כל חלקי הבניין ומטמוטט וכנראה מת הוא ניסה להגיע אליו אולם לא נתנו לו לחזור על עכבותיו,וזה כל הפרטים שהיו למשפחה עכשיו דן מאושפז במצב בנוני ומקווים שיחזור לאיתנו מורי

אפרת.א

New member
מוריה יקירה - מודה לך על העידכון...

שמחה בשמחת המשפחה על כך שדן יצא מכלל סכנה! כמו שאני מכירה את דן - לא ירחק הרגע שנראה את הכתר הנפלא המעטר את שמו כאן בפורום:))) שתהיה לכם שנה רגועה , שלא תדעו רגעים קשים של חוסר ידיעה ותחושה קשה. שנה טובה לך מוריה ולכל משפחתך כמו גם לכל עם ישראל איריס.

למעלה