פנטום האופרה......

behappy

New member
פנטום האופרה......

היי כולם!
המ.....כולכם פה בעניין של מחזות בארץ אבל החלטתי בכל זאת לנסות..... אולי מישהו יודע על קלטת של המחזמר?ופס קול?<כמובן באנגלית..
> תודה!
שיר

scarlet moon

New member
תראו תראו מי פה../images/Emo13.gif

היי לך!!!
האמ, אני לא ממש יודעת על פנטום האופרה. זה לא מהמחזמרים האהובים עליי.. אבל את הפסקול אפשר לקנות דרך האינטרנט (ובטח אפשר גם בחנויות בארץ, לנסות להזמין אם אין..) ועד כמה לא חוקי שזה נשמע, אפשר גם להוריד שירים נבחרים באיזו תוכנה. בהצלחה!

behappy

New member
חח...איך לא ניחשתי...../images/Emo24.gif

תודה בכל אופן......אני אנסה באמת דרך הנט...
נ.ב איך הלך במבחן??
שיר

דבר ראשון ברוכה הבאה

דבר שני - זה המחזמר הכי אהוב עליי, יש לי את ההיילייטס שלו ואת הדיסק המלא, שניהם של הקאסט המקורי עם שרה ברייטמן ומייקל קרופורד. אם זה עוזר לך...

behappy

New member
../images/Emo51.gif.....ו-וואווווווווו..../images/Emo9.gif

אם זה עוזר......ברור...
את יודעת אולי איפה אפשר להשיג אותו בוידיאו? בכל אופן אשמח לקבל כל מידע רלוונטי......
בוקר טוב!
שיר

שיר חמודה

אני נורא שונאת לאכזב אנשים, אבל לא קיים בעולם עותק למכירה של פאנטום האופרה... ראיתי את זה פעם בוידאו, אבל זה רק בגלל שידיד שלי צילם את זה בסתר כשהוא ראה את זה בלונדון... אסור לעשות את זה, וההפקה עצמה לא הפיקה קלטת וידאו של זה...

behappy

New member
את צוחקת.............../images/Emo10.gif

פעם ראיתי את זה בטלויזיה!זה היה צילום של איזו הופעה או משהו.... מוזר.....אולי גם בטלויזיה צילמו בסתר?חחחחח.....

תגלית

New member
../images/Emo16.gifאין קלטת של פנטום האופרה אבל...

כמשוגעת לדבר, וכמעריכה גדולה (זה נראה לי יותר נכון ממעריצה) של הפנטום, הקלטתי כל דבר שהזדמן אליי ושהופיע אי-פעם בטלויזיה. אם התכוונת למה שהיה בטלויזיה לפני כמה שנים (אולי 3 פעמים...) זה היה רק מיני-סדרה, ובטח לא ה- מחזמר. בערוצים של רשתות זרות, בעיקר, היו הופעות, כגון 50 שנה ללויד וובר ויומולדת 40 לקמרון מקינטוש, הופעות של שרה ברייטמן, מייקל קרופורד וכיוצ"ב ובהם מבחר קטעי פנטום (בעיקר של הכוכבים). אני ממליצה על יום ההולדת של מקינטוש, משום ששם יש קטע עם תלבושות ותפאורה וזה הדבר הכי קרוב לדבר האמיתי. ואני מתה להשיג קלטת פירטית של הפנטום (אפילו שזה אסור...) מקווה שעזרתי...

תגלית

New member
../images/Emo35.gifסתם סקרנות....

מתי ראית את המחזמר? אני ראיתי פעמיים (בווסט אנד בלונדון) ביולי השנה וגם לפני כ-8 שנים.

Deathatred

New member
קלטת טייפ יש - ובקרוב אולי גם סרט

קלטת של רדיוטייפ יש והיא כוללת את ההיילייטס כולל הפינאלה המלאה (11 דקות החל מ Down Once More to the dungeon of my black Despair... עד ל You alone can make my song take flight it´s over now the music of the night. קלטת וידיאו אין אבל הנה החדשות הטובות: מתישהו אנדרו לויד וובר מתכוון להפיק סרט של המחזמר - כלומר: סרט מיוזיקל "פאנטום האופרה" עם תפאורה ותלבושות הרבה יותר אמינות וכמובן עם המוזיקה הגותית המעולה של המחזמר עצמו...

תגלית

New member
זה עוד ייקח הרבה זמן......./images/Emo10.gif

גם אני שמעתי על זה וקראתי בשקיקה כל ידיעה על המחזמר שיופק לסרט (דרך אגב, יש לי קוריוז בעניין - רצו ללהק את ג´ון טרבולטה בתפקיד הראשי של הפנטום ובעקבות הידיעה על כך נהרו מעריצי הפנטום ומיהרו להקים את האגודה נגד הפקת הסרט בכיכובו של טרבולטה... מצחיק לא?!). בכל מקרה, הידיעה על הסרט רצה כבר שנים (אני יודעת מזה כבר בערך 5-6 שנים) ושום דבר רציני לא זז. לצערי. ויש משהו יותר טוב מדיסק של ההיילייטס - הדיסק הכפול! אוצר אמיתי!!

behappy

New member
וואו...../images/Emo9.gif

לא ידעתי על הסיפור הזה.....חי.. אממ..תגלית-הדיסק הכפול נמצא בחנויות??
שיר

תגלית

New member
בוודאי../images/Emo142.gif

הדיסק הכפול אכן נמצא בחנויות. אין בעיה להשיגו. עדיף לך להתעניין ברכישה דרך אחד מאתרי האינטרנט, זה יוצא יותר זול. מנסיון... ומה איתך שיר? צפית בפנטום?...

למעלה