פנטום בא רגע... האם יש לך אפשרות למצוא מפת העיר בת ים? כדי לסמן מסלול להגיע בקלות לקומזיץ?
ט טאקילה~* New member 28/7/02 #1 פנטום בא רגע... האם יש לך אפשרות למצוא מפת העיר בת ים? כדי לסמן מסלול להגיע בקלות לקומזיץ?
W Windbluesea New member 28/7/02 #2 טאקי כשמגיעים כבר לבת ים ...... לא צריך מפה.... עם כל הזיקוקים והפיצוצים יהיה קל להגיע.....
כ כוכבית 42 New member 28/7/02 #6 טאקי... הנה עוד אפשרות. דרך אגב, אין צורך שאופטי יארגן מפה, כל אחד יקליד את כתובת המוצא ואת תתני את כתובת היעד, האתר יתן הוראות לכל אחד בהתאם למקום בו הוא גר.
טאקי... הנה עוד אפשרות. דרך אגב, אין צורך שאופטי יארגן מפה, כל אחד יקליד את כתובת המוצא ואת תתני את כתובת היעד, האתר יתן הוראות לכל אחד בהתאם למקום בו הוא גר.
ט טאקילה~* New member 28/7/02 #7 אחלה כוכביתי.. אופטי יכניס לאתר עם סימון אני לא ממש יודעת לסמן. הוא גם מכיר טוב את העיר בת ים,,ממי אני שייכת לעיר הרצליה.. אני נטע זר בבת ים כולן כאן בלונדיניות.
אחלה כוכביתי.. אופטי יכניס לאתר עם סימון אני לא ממש יודעת לסמן. הוא גם מכיר טוב את העיר בת ים,,ממי אני שייכת לעיר הרצליה.. אני נטע זר בבת ים כולן כאן בלונדיניות.
פ פנטום הצט New member 28/7/02 #11 לוקחים לי את הפרנסה... ../images/Emo7.gif אז הנה שני קישורים שכל בת-ימי חייב שיהיו אצלו ברשימת המועדפים... << קהילת הורים >> << בת-ימי >> לשירותך תמיד...
לוקחים לי את הפרנסה... ../images/Emo7.gif אז הנה שני קישורים שכל בת-ימי חייב שיהיו אצלו ברשימת המועדפים... << קהילת הורים >> << בת-ימי >> לשירותך תמיד...
ט טאקילה~* New member 29/7/02 #14 אני אנסה שוב.. פנטום אם לא יצליח לי אז צריך מפה משדרות ירושלים ת"א יפו לבת ים רחוב יצחק שדה.
פ פנטום הצט New member 29/7/02 #20 לא הלך לי... פשוט לגשת לאתר וואלה-מפות או e-map.co.il ולעשות שם חיפוש עפ"י כתובת... או מוולפסון פשוט תסעי אחרי....
לא הלך לי... פשוט לגשת לאתר וואלה-מפות או e-map.co.il ולעשות שם חיפוש עפ"י כתובת... או מוולפסון פשוט תסעי אחרי....