פנו דרך אני נוחת..........

מטאור38

New member
פנו דרך אני נוחת..........

הי אנשים מה שלומכם ?(שאלה רטורית אז תסתמו תפה) יופי גם אצלי הכול בסדר. (מאמינים?) אז יש לי תמונות מהמפגש, ומי שרוצה שישלח לי את האימל שלו לפרטי בתוספת וידוי אישי מכל סוג שהוא (זה המחיר שאני דורש). מיותר לצין שמי שרק ינסה להיות נחמד ולא ישלח וידוי אישי, יקבל תמונות ערום החושניות של היצור עם השפתיים (ערפת) . עד כאן. נ.ב מצורפת תמונה מהכותל בבוקר שבועות, מי שלא היה הפסיד. (התמונה מוקדשת לShakeSpearit. למה? אז א.זה החג שלה מאכלי חלב וכל זה. ב. היא בארה"ב ובאמת שהיא לא יכלה להגיע. ג. אני מעריץ שלה ו...רגע רגע, מה זה בכלל אכפת לכם אה? אני רוצה להקדיש לה תתמונה אז אני מקדיש לה נקודה.)

enicegirl

New member
סליחה על ההתערבות, רבותיי...

אבל חשבתי לעצמי שבטח מיכל תרצה את התמונות (היא אמרה לי שהיה נורא כייף...). אז תשלח לי במסרים אישיים ואני אמסור לה איכשהוא... ובנוגע להתוודויות: היא לא שופכת פה מספיק מעל גבי הפורום מידי שבוע בשבוע???

uri80

New member
יאללה .איפה התמונות ?../images/Emo8.gif

איזה מין שרות פה ? (אני פשוט יודע שבסוף הוא ישלח לנו רק תמונות של ערפאת
)

ShakeSpearE

New member
ייווווווווווווווווווווווווווווווווו

איזה כיף לי. רגע, אבל אם כבר להקדיש אז למה ת´כותל? (אלה, רק תלונות יש להם! הקדישו לך, תגידי תודה.
) וידוי אישי: שברתי ת´דיאטה
<שייקספיר ברגעים של גילוי לב>

גל נעים

New member
<מטאור נעלם עם התמונות לחו"ל!!!>

כתבה מאת:פרופ´ א.ב.ג. --- ביום שישי נצפה מטאור כשבידיו חפיסת תמונות של הארוע הנוצץ של פורום יוצאים,בדרכו לדיוטי פרי בנמל תעופה בן-גוריון. כשנשאל מטאור לפשר הבריחה הסביר:"כל אלה כאן הם סלבריטיז´ מפורסמים,אני לא מעוניין לחשוף אותם,ואני יודע שעוקבים אחרי בשביל התמונות האלה אז-סתמו ת´פה!." כתבנו שאל אותו לאן הוא מעוניין לטוס- "למקום ששם לא יחפשו כאלה תמונות". עד כאן. בחזרה אליך אלי.

דידית

New member
תמיד רציתי להיות סלבריטיז´../images/Emo68.gif

הנה מגיע וידוי ספישל למטאור: תמיד חלמתי שיבואו צלמים לצלם אותי בשעות ההתנדבות על החוף רק שיביאו לי לראות את התמונות.

מטאור38

New member
קבלו

שלום לכל האנשים בלי הסבלנות, ותודה שדרשתם בשלומי עת נעדרתי. שמחתי מאוד לראות שכל דאגתכם הייתה לצרכים אישיים. אז היו רגועים ידידי שולח אני לכם מנחת תנחומים לנימוסים גרועים. או במילים אחרות ימניקים תגידו אני חייב לכם משהו ??? טוב יש לכם מזל שאני אוהב אתכם. אני לא מצטער על האיחור ואני לא מתכוון להסביר את עצמי . אבל לכל מי ששלח לי כתובת אימיל נשלחו כרגע התמונות. (יש כמה שביקשו תמונות, ושאלו 101 פעם למה אני לא שולח ...איפה השירות (בתחת שלי)....וכ"ו , אבל משום מה לא צירפו כתובת של דואר אלקטרוני להודעה. ולצערי הרב אי אפשר לשלוח קבצים לפרטי) >מטאור לא מנסה ולא רוצה להבין אתכם<

דידית

New member
הי! הי! זה אתה זה שפתחת את השרשור?

מי שמה למעלה אמר שיש לו תמונות? למה אותי לא הפציצו במסרים? אז זהו שאחד מטאור אמר שם למעלה שהוא נוחת עם תמונות אז חשבנו שעות על וידוי אישי כמו דיאטות וכאלה וזה לא הכי עזר. וחוץ מזה תשמח המספר של המסרים בתיבה שלך עלה באופן ניכר מה שמעיד על פופולריות מוגברת
דידית.

למעלה