פנומן?

../images/Emo12.gif.

מקווה שפני, קרוביו של פני, האישה של פני, חבריו של פני ורכושו של פני בסדר
!

סביר להניח שהוא בסדר

אין נפגעים אזרחיים, למרות שפינו את כל ישובי חוף הכרמל...(חייבת לומר שזה מעורר התפעלות הדרך בה עושים את זה.) בחיפה פינו בנתיים רק את דניה(ועדין השריפה לא שם)...

פנומן 72

New member
תודה לתושב חוץ על הדאגה ולכל המודאגים היקרים

אני תושב הקריות ויש מרחק די גדול מיערות הכרמל לקריות, שאפילו מחלון ביתי אני לא רואה מה קורה במדרונות המערביים של הרכס. שנית, על מנת שהאש תגיע לקריות היא תצטרך לעבור דרך מפעלי הכימיקלים ובתי הזיקוק ואם זה יקרה - הפיצוץ שהאש תגרום במפעלים האלה תמחוק קרוב לוודאי את כל הקריות עם חלקים נכבדים מחיפה - ככה שאני לא ממש דואג ... וכן, מה שקורה שם על הכרמל זה מחריד. אני עובד שם באיזור ואני רואה פתאום עננים שחורים עצומים ואני אומר לעצמי "פאק ! לא אמרו שהולך לרדת גשם היום ..." אחרי זה גם הבנתי שזה לא בדיוק "ענני גשם" ... השם יעזור.

גניפר14

New member
כאן גם אני כמוך לא דאגתי

מההיכרות הקצרה בפורום הזה עם פנומן תארתי לעצמי שהוא שורד אמיתי ולכן גם אני לא דאגתי.

תודה על העדכון

במדינה הזאת אי אפשר לדעת מה יהיה בעוד שעה. עוד ידברו על המחדלים שהביאו לאסון הזה.

פנומן 72

New member
אם תסתכל טוב טוב תבין שישראל היא סוג של מחדל

אנחנו מתגלגלים ממחדל אחד לשני, אסונות רודפים אסונות. ואם לא האוטובוס שהתהפך וגבה 40 קורבנות, השריפה הזו היתה נדחפת לדפי הארכיון של החדשות הרבה יותר מהר מהזמן שלוקח לך לפתוח יוזר חדש בתפוז אחרי שריינג'ר חסם אותך שוב מהבלוגיה. אתה רוצה לשמוע חדשות מהעתיד ? בתוך שנתיים תהיה פה רעידת אדמה קולוסאלית עם מאות אלפי הרוגים - מי שיישאר יתבכיין על זה שמדינת ישראל לא דאגה לתחזק את הבתים לפי תמ"א 38 על חשבונה כמובן. בתוך שנתיים תפרוץ מלחמה כוללת עם לבנון, סוריה ואיראן - ואחרי שנמחק אותם עם נשק יום הדין - מי שיישאר יתבכיין על זה שמדינת ישראל לא דאגה למקלטים כמו שצריך ואלפים מתו. בקיצור - אסונות היו ויהיו - וכך גם המתבכיינים שיהיה להם לומר ביקורת ש"אפשר היה לעשות טוב יותר". תמיד אפשר.

אני מסכים

ובקשר לרעידת האדמה - אכן זה האסון הגדול הבא שצפוי לקרות, רק לא יודעים מתי (אתה צופה את זה בגלל נבואות 2012).

פנומן 72

New member
ההבדל בין "איש תקשורת" ל-"פוליטיקאי"

זה שאיש התקשורת אומר את מה שהפוליטיקאי חושב אף הוא. אתה לא מצפה ממישהו שיושב ומחמם את הכסא בכנסת להודות שממשלות ישראל על דורותיהן כשלו. פעם היתה אופנה כזו שכל ממשלה מלכלכת על זו שהסתיימה, אבל אז הם הבינו שהם בעצמם לא הולכים לשנות כלום ויום יבוא והם יקבלו את הבומרנג לפנים. זה כמעט כמו להשתין נגד הרוח: בהתחלה אתה מרגיש כמה כיף לרוקן את השלפוחית ובסוף אתה מגלה שהמכנסיים שלך רטובים .... אבל תהיה בטוח שכל מי שיושב שם בירושלים חושב בדיוק אותו הדבר.

goldy

New member
יש בניינו משהו משותף../images/Emo24.gif

שניינו כותבים את מה שאנחנו חושבים באמת, ואנשים חושבים שבאנו להצחיק. אכפת לך אם אעשה רשומה בבלוגי בשם "כה כתב פנומן 72"? למשל: 'זה כמו להשתין נגד הרוח: בהתחלה כיף לרוקן את השלפוחית ואז מגלה את מכנסייך רטובים'. ואפשר גם: 'אתה רוצה לשמוע חדשות מהעתיד ? בתוך שנתיים תהיה פה רעידת אדמה עם מאות אלפי הרוגים - מי שיישאר יתבכיין על זה שמדינת ישראל לא דאגה לתחזק את הבתים לפי תמ"א 38 על חשבונה כמובן. בתוך שנתיים תפרוץ מלחמה כוללת עם לבנון, סוריה ואיראן - ואחרי שנמחק אותם עם נשק יום הדין - מי שיישאר יתבכיין על זה שמדינת ישראל לא דאגה למקלטים כמו שצריך ואלפים מתו.' אם העובדות היו מצחיקות שיעור היסטוריה היה שיעור סטנדאפ.

../images/Emo45.gif

כמו שכל שנה בגשם הראשון כולם 'נורא מופתעים' וכל הערים הישראל מוצפות- ככה כולם נורא יופתעו כשכל מה שכתבת יקרה. כמעט 'מזל' שנהרגו אתמול 40 אנשים
- כי עד שזה קרה- חוץ מברדיו חיפה אי אפשר היה לשמוע כלום על השריפה ששורפת לנו את ההר (הירוק כל ימות השנה) שלנו. קרובי משפחה שלי שגרים בקריות שמעו על השריפה רק ב16 אתמול- וגם זה לא מהטלויזיה או מכלי התקשורת המשודרת- אלא ממישהו שעובד בחיפה וגר בקריה שלהם...

פנומן 72

New member
שריפה זה לא סקסי עבור התקשורת

וגם לא עבור מרבית התושבים. זה לא פיגוע שאפשר להכין פלקאט עם סיסמאות בגנות הממשלה ולרוץ להפגין בתקווה שאיזה צלם מערוץ 2 יתפוס אותי ואז אני אוכל להתקשר ולספר בהתלהבות לחבר'ה שצילמו אותי לטלויזיה ... כולה שריפה...

למעלה