פנומן?

זיקן

New member
מנהל
לא. זה עזר כנגדם.

תיכף תגיד לי שהחרדים עובדים ומשלמים מיסים ותורמים משהו למדינה. וזה רק התישקורת גורמת לנו לחשוב הפוך. האאא?

goldy

New member
דעתי על התישקורת

אם הם יפרסמו פספורט שלי, מתחתיו שמי המלא וגם יטענו שיש קשר בין השניים: אני לא יאמין להם. אם התישקורת תפרסם את שם הישוב שלי, על מה פרנסתו העיקרית ומהו סוג האוכלוסיה המאפיין אותו: אני לא יאמין לה. ת'אמת? אילו היה נודע לי על השריפה בכרמל **רק** מהתישקורת הייתי בטוח שמדובר בניסוי חדש שלהם; בו הם יוצאים מהשבלונה המוכרת בשביל לנסות משהו חדש (בטח "רקובת המיקוד" התפגרה סוף סוף).

זיקן

New member
מנהל
ואם התישקורת תפרסם מס' טלפון של שכנה שלך..

את שמה המלא ואת זה שהיא "נותנת" ואתה יודע שזה נכון מהכרות אישית איתה. גם אז לא תאמין ? חוצמזה האם לא חשבת שכל מה שכתוב בפורומים זה בלוף אחד גדול וזה בסך הכל עוד תעלול יחצנו"ת של התישקורת לזיין לנו את המוח? אפילו מה שאתה כותב ומה שאני עונה לך זה גם עוד תעלול של התישקורת? עזוב אולי אנחנו לא קיימים בכלל...

goldy

New member
אנחנו כותבים דברים

שהם בניגוד מוחלט ומעבר להבנתה של רקובת המיקוד. אני יודע שמה שאנשים כמוני כותבים באינטרנט חייב להיות אמיתי, כי אם היה מזוייף לא היה הבדל בין האינטרנט לממית המיסחרי.

../images/Emo24.gif!

אין על הקריות. למדתי באולפנא סגולה. באימא שלי, ז"ל! שמחה לראות שאתה בסדר, כפרה עליך
! אבל פני, אם תישרף לך העבודה אולי תיקח את ניהול הפורום?
. לגבי קורבנות אזרחיים, קשה לי להאמין שאין. לצערי נדמה לי שבמצבים כאלה אי אפשר לדעת עד תום האסון
. את הסוהרים ספרו בכניסה לאוטובוס, גם ידעו שמית מי בדיוק נמצא שם. אם נשרפו אזרחים בבתים, יערות או רחובות, הרי שלא תמיד ידוע שהיו שם. לכן לדעתי יש לנו עשרות נעדרים
. אנחנו פשוט עוד לא מודעים לכך
...

פנומן 72

New member
לא מעונין לנהל את הפורום

את יודעת באיזה סטנדרטים צריך להיות מנהל ? את יודעת עם מי הוא צריך לשכב כדי לקבל את זה ? יש מנהלי פורומים שעד היום קשה להם לשבת. וגרוע מכך - למנהל פורום אסור להתבטא בסגנון שאני מתבטא - אז נראה לך שאני אוותר על הזכות לנבל את המקלדת רק בשביל שתהיה לי הפריבילגיה למחוק ולחסום ? פחחחח. מילא, היית אומרת לי שמנהל הפורום מזיין את הבחורות שבאות בשעריו - הייתי שוקל ברצינות, אבל סתם להיות האיש הרע ?

למעלה