פנומן?

YNET

זו לא תקשורת משודרת.. השדר ברדיו חיפה אפילו צחק על זה- כמה דק' לפני שהתברר אסון האוטובוס-הוא אמר משהו בסגנון- 'עכשיו בערוץ 10 שירה פליקס עם המקצוענים- אם אתם לא רוצים לדעת מה קורה סביבכם...' לא 1, לא 2, ולא 10...

כן, אבל בקטנה

אם זו היתה שרפה בסדר גודל אפילו קטן בהרבה- או כמו שמישהו ברדיו חיפה אאל"ט כבר אמר: 'אם היה נשרף שיח בת"א- היו פורצים למקום בשידור חי, ומסקרים את זה כל היום והלילה'. שריפה של כל הכרמל זה סקסי רק אם אנשים 'מואילים בטובם' למות
תקשורת ישראלית 2010.

לא נראה לי שקלטו את גודל האסון בבוקר

ולהגיד "אם היה נשרף שיח בת"א- היו פורצים למקום בשידור חי, ומסקרים את זה כל היום והלילה'." קצת מוגזם, קצת דמגוגי, קצת צורם.

זה בא בעקבות 'שריפת הענק'

שהיתה במגדל שלום רק לפני שבועיים בערך- וקבלה סיקור נרחב, לעומת השריפה בכרמל- שמ12 בצהריים כבר ידעו שלא משתלטים עליה, ושהיא הולכת לגרום לנזקים כבדים, אבל עד שלא היו אבדות בנפש, לא חשבו בכלל לסקר אותה. זה בהחלט צורם.

סיקור נרחב?

אני בקושי שמעתי עליה. ואני לא יודעת מה איתך, אני מוכנה להשבע לך שכבר בבוקר בעקבות הסיקורים ברשת, ידעתי והבנתי שזו לא סתם שריפה. אז אתם מגזימים.

כן סיקור נרחב

בערוץ 2 ובערוץ 10, וברדיו ואיפשלאהיה. את יודעת שאת זה לא מדגם מיצג נכון? רוב האנשים מתעדכנים מהתקשורת המשודרת ולא מYNET...

יש שעות ביום שאני נמצאת בבית

מול הטלויזיה יו נואו. וגם כשראיתי על זה סיקור, הוא לא היה נרחב כמו זה.

כי אולי אין בכלל מה להשוות?

שריפונת פצפונת באיזו קומה במגדל שלום, מול 3/4 כרמל שהולך לאיבוד. עצם העובדה שבכלל יש מה להשוות בין הסיקורים היא מגוחכת... (ושוב- לא היה סיקור *בכלל* עד שלא נהרגו אנשים. ממש תעודת עניות לתקשורת.)

גיל110

New member
ומה עם העבודה שלמרות הכל בסוף

קורת תסמונת הש.ג.? או שאת זה הספקת לחזות.

זיקן

New member
מנהל
ברור שידברו. לאסון הזה יש אבא.

קוראים לו אלי ישי.

goldy

New member
הוא בטח מינה את עצמו לתפקיד

אין קשר למצביעים בבחירות.

גניפר14

New member
אלי ישי חסין בפני אש ובפני וועדות חקירה

הוא ימשיך לשבת על כיסאו עוד הרבה שנים בעידודו של הרב המלומד עובדיה יוסף הרי צריך להמשיך לפמפם את מערכת הכספים של הישיבות והעמותות השונות שלהם אז נראה לכם שהוא או מישהו יקים אותו מכיסאו הצחקתם אותי.

martin rawls 2

New member
אלי ישי רחוק מלהיות האשם היחיד

המחדל מאחורי האסון הזה רחב מאוד והולך רחוק הרבה יותר כבר אחרי מלחמת לבנון, מבקר המדינה הזהיר מפני הכשלים הגדולים של מערך הכיבוי וחוסר התקציב, ומאז היו עוד שני שרי פנים חוץ מישי.

זיקן

New member
מנהל
אתה לא הבנת כלום.

אדונו ומורה דרכו של אלי ישי זה הר סטיבי וונדר (עובדיה יוסף לשם העניין) אדם זה אמר לא פעם שאני והילדים שלי טיפשים חסרי שכל ועוד שלל פנינים שלא ארחיב עליהם את הדיבור, וכל זאת רק בגלל שהדת שלי חילונית, כמו כן הוא האשים בתחלואי המדינה את החילוניים ועוד האשמות שונות ומשונות. אז למה שאני לא אאשים אותו בתחלואי המדינה ובצרות שתקפו אותה? ואני לא בא לסתור אותך ולטעון שהוא כן אשם או לא אשם, לדידי רק בעצם העובדה של ה"ברכות" שהוא בירך את החילוניים הוא אשם בשינאת החינם והפילוג שהוא מפזר בעם המושתן הזה ועל כך השם שהוא אמור לייצגו החליט להעניש אותנו על כך. זו אמונתי ועל זה אני מאשים אותו ולא שום דבר אחר. לא תצליח לשכנע אותי אחרת. תבין ניתקלת בפאנאט חילוני ולא תשכנע אותי אחרת. אלי ישי ומפלגתו חייבים ללכת לכל הרוחות וטובה שעה אחת קודם. "לא נישכח ולא ניסלח"

goldy

New member
וזה שהתישקורת שונאת את החרדים על עצם קיומם?

זה לא שינאת חינם?

למעלה