פנה ברוטב בשר ועגבניות שרי

גאקומו

New member
פנה ברוטב בשר ועגבניות שרי

הנה מתכון פשוט ומצויין. פנה ברוטב נתחוני בשר ועגבניות שרי 1 חבילה פסטה פנה 250 גרם בשר בקר סינטה, חתוך לרצועות דקות 250 גרם עגבניות שרי 1/3 כוס שמן זית 1 בצל קצוץ דק 2 שיני שום 1 כפית רסק עגבניות מלח ופלפל שחור אופן ההכנה: מטגנים את הבצל בשמן זית ואחרי דקה מוסיפים את הבשר. מטגנים את הבשר והופכים מעת לעת עד שהוא משחים מכל צדדיו. ממליחים ומפלפלים ומוסיפים למחבת את עגבניות השרי, חתוכות ל-4. מבשלים במשך 10 דקות. אם יש צורך מוסיפים מעט שמן נוסף ומעט מהמים שבהם בושלה הפסטה. מבשלים את הפסטה אל-דנטה. כאשר הפסטה מוכנה, שופכים את המים ומעבירים את הפסטה למחבת עם הבשר. מערבבים דקה נוספת על האש ומגישים מייד. אפשר לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה או "תלתלי פרמזן". מקור המתכון - דף הפסטות אתר האוכל של ג'אקומו
 

clcl

New member
ג'אקומו תודה.. ממש קראת את מחשבותי

יש לי קופסה של תמר-שרי והתלבטתי מה להכין.... Thanks
 
למעלה