פנדללללללללל לפילים
O O u t L a w Z New member 22/6/06 #3 3-2 ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יש אלוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יש יש יש שי יש ישששששששששששששששששששששששששששששששש
3-2 ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יש אלוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יש יש יש שי יש ישששששששששששששששששששששששששששששששש
O O u t L a w Z New member 22/6/06 #6 איזה מהפך, אני לא מאמין אני לא מאמי ן מה הולך פה הבית שלי הפוך!! פילים רמסו את הבית שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ישששששששששששששששששששששששששששש
איזה מהפך, אני לא מאמין אני לא מאמי ן מה הולך פה הבית שלי הפוך!! פילים רמסו את הבית שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ישששששששששששששששששששששששששששש
ש שמוליק אטו New member 22/6/06 #4 גוללללללללללללללללללל תודהההההההההה אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםם תודהההההההההההההההההה
ש שמוליק אטו New member 22/6/06 #9 ה' הוא האלוהיםםםםם איזה נס יא ווראדיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
P pari sportif New member 22/6/06 #13 איזה כיף שיש מהפך? הרגשה מדהימה אני רק צריך לקוות שטבז לא יכבוש
ש שמוליק אטו New member 22/6/06 #12 היה צריך להיות 9-2 המשחק הכי שהיה חבל חבל על הפילים איזה קבוצהההההההההההההה
M michaeler New member 22/6/06 #15 קבוצה פשוט מדהימה! טובה יותר מהרבה קבוצות שעלו לשמינית ואני לא אומר את זה רק בגלל ששלחתי עליהם, תענוג לראות אותם משחקים!
קבוצה פשוט מדהימה! טובה יותר מהרבה קבוצות שעלו לשמינית ואני לא אומר את זה רק בגלל ששלחתי עליהם, תענוג לראות אותם משחקים!