פנגיי נון

LIL G1

New member
פנגיי נון

שלום לכולם, הייתי רוצה ללמוד קצת על קונג פו פנגיי-נון,האם משהו יכול לספר לי עליה. לפי מה שהבנתי אומנות לחימה זו לא נפוצה ורציתי לדעת מדוע. הייתי רוצה לדעת גם איפה ומי מלמד אותה .

קצת על השיטה והיכן ניתן ללמוד אותה

אתה יכול לקרא קצת באתר הבית של השיטה בארץ, וכן לקרא מכתב שריצ'רד ראש השיטה שלח לתלמידו שי חי שכותב כאן בפורום תחת השם המפתיע pangainoon ryu אליו אתה יכול לשלוח שאלות ואני בטוח שהוא ישמח לענות. רן.

straiker

New member
אני מתאמן בפנגיינון

אני יכול לומר לך שרק טוב היא עשתה לי, ואני מאוד מרוצה ממנה. ראיתי שכבר נתנו לך את הלינק לאתר של הפנגיינון אז אתה יכול להיכנס ושם יש הרבה מידע על האומנות. אני אתן לך מעט מידע כללי על האומנות האומנות היא אומנות מאוד צרה, לימדו אותה בעבר (לפי מה שהבנתי) בשאולין בתור אומנות מיוחדת להגנה עצמית. מלמדים אותה בדרך מאוד קשה שלא כולם יכולים לעבור, ורק אלה שממש נותנים מעצמם יצליחו לעבור את האימונים הקשים. אני מאמין שזאתי היא אחת הסיבות לכך שהאומנות לא מאוד נפוצה. מכיוון שקרטה למשל כמו שלימדו ביפן לפני 100 שנה לא תמצא בארץ, הוסיפו לזה תחרויות והורידו את רמת הימונים ואת הקושי כך שכל אחד שבא לו יכול להתאמן אז הרבה באו והתאמנו אז האומנות נהייתה הרבה יותר נפוצה. אני מאמין שזו יכולה להיות סיבה אחת אבל לא ממש התעמקתי בנושא... שיי בטח גם יענה לך בגלל שהוא כותב בפורום אז כל שאלה שיש לך אתה יכול להפנות אילו

למעלה