קרה גם לי. גבו ממני 6 שקלים על כלום.
הפנגו שואל אותי אם אני רוצה לחנות בראש שקט ולא לחשוש שאשכח להפסיק אותו כשאני מסיימת חניה. אם אשיב בחיוב- זה מפעיל את הפנגו סימפל, שבין היתר מפסיק חניה ברגע שהרכב זז. אל תאשרו להם והסימפל לא יופעל. אגב. מדי חודש מגיעה למייל שלי חשבונית עם התשלומים שבוצעו, כך שאי אפשר להגניב לי תשלום שאינני יודעת עליו (בהנחה שאני פותחת את המייל. מי שלא פותח מיילים אין לו להלין אלא על עצמו).
לא איפשרתי להם פנגו סימפל
לכן בטלתי את האפשר האפשרות לשלם בפנגו
כתוב, פנגו סימפל.מהו אותו שירות בתשלום בגינו מתבצע החיוב?
כיצד מכנה אותו פנגו?
עיינתי ברשימת השירותים הכלולים ב"פנגו סימפל", שלא הכרתיו עד כה (אני לקוח, אולם לא של שירות זה) והמסקנה - יש בו דברים מושכים, למשל הקישוריות לחניונים בהם מותקנת מצלמה קוראת לוחיות-רישוי, והפורעת דמי-חניה בלי להטריחך.כתוב, פנגו סימפל.
פנגו מנסים לדחוף אותו כמעט בכל שימוש באפליקציה.
פנגו סימפל. כיום אני חושבת שזה 10 ש"ח לרכב לחודש. כשאתה חונה בכחול-לבן הוא מזכיר לך להפעיל חניה. כשאתה זז הוא מפסיק אוטומטית את החניה גם אם שכחת. בחניונים שיש להם הסדר עם פנגו התשלום יבוצע מהפנגו ישירות, בלי העמלה של 1 ש"ח שהם גובים ממי שאין לו סימפל. הם אומרים שיש להם הטבות, לא בדקתי.מהו אותו שירות בתשלום בגינו מתבצע החיוב?
כיצד מכנה אותו פנגו?
לשים לב למה מסכימים בהתקנה או אחריה.ואיך אפשר למנוע את זה?
לבדוק את החשבון ולבטל את האופציה הזו. אומנם הם ינסו לשכנע שזו טעות לבטל ובכל זאת....ואיך אפשר למנוע את זה?
תודהלבדוק את החשבון ולבטל את האופציה הזו. אומנם הם ינסו לשכנע שזו טעות לבטל ובכל זאת....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.