פנגו לידיעתכם

משתפרת1

Well-known member
הפנגו שואל אותי אם אני רוצה לחנות בראש שקט ולא לחשוש שאשכח להפסיק אותו כשאני מסיימת חניה. אם אשיב בחיוב- זה מפעיל את הפנגו סימפל, שבין היתר מפסיק חניה ברגע שהרכב זז. אל תאשרו להם והסימפל לא יופעל. אגב. מדי חודש מגיעה למייל שלי חשבונית עם התשלומים שבוצעו, כך שאי אפשר להגניב לי תשלום שאינני יודעת עליו (בהנחה שאני פותחת את המייל. מי שלא פותח מיילים אין לו להלין אלא על עצמו).
בעיר בה אני בד"כ חונה ממילא החניה נפסקת אחרי שעתיים, אם אינני מחדשת אותה. נכון שיש ערים בהן החניה תמשיך עד הערב אם לא אבטל אותה. מאחר ואני חונה כל כך מעט בעזרת הפנגו- אני לוקחת את הסיכון הנוראי שאשלם עוד כמה שקלים על אי הפסקת החניה (קרה לי רק פעם אחת לאורך השנים), ולא משלמת את הסימפל, שהוא סכום נמוך.
לגבי חניונים מוסדרים- ההודעה מגיעה לנייד ברגע שהמכונית נכנסת. בהודעה מצויין שאם אשלם באמצעות הפנגו (עלי לאשר את התשלום) זה יעלה לי שקל נוסף. אין בעיה לשלם בעצמי באוטומטים ולא לתת להם את הבונוס הזה. אנחנו לרוב מאשרים לפנגו, כי בסיום אירוע יש פעמים רבות תורים ליד האוטומטים. עדיין- השיקול נתון בידי הלקוח.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא איפשרתי להם פנגו סימפל
והם לא מחייבים אותי מאום חוץ מהחניה שנעשתה.
אני גם מקבל מהם מייל עם פירוט.
אני דווקא מאד מרוצה מהשירות של פנגו.
ואת יודעת מה?
הייתי מוכן אפילו לשלם להם כל חודש מחיר של ארטיק בשביל השירות הטוב שהם מספקים לי.

Permafrost

Well-known member
מהו אותו שירות בתשלום בגינו מתבצע החיוב?
כיצד מכנה אותו פנגו?

Permafrost

Well-known member
כתוב, פנגו סימפל.
פנגו מנסים לדחוף אותו כמעט בכל שימוש באפליקציה.
עיינתי ברשימת השירותים הכלולים ב"פנגו סימפל", שלא הכרתיו עד כה (אני לקוח, אולם לא של שירות זה) והמסקנה - יש בו דברים מושכים, למשל הקישוריות לחניונים בהם מותקנת מצלמה קוראת לוחיות-רישוי, והפורעת דמי-חניה בלי להטריחך.
מכל מקום, יש כאן עילה לכאורה ל"תביעה יצוגית" אשר יותר מפרנסת עורכי-דין זריזים ופחות מפצה קרבנות "עשיית עושר ולא במשפט"...

משתפרת1

Well-known member
מהו אותו שירות בתשלום בגינו מתבצע החיוב?
כיצד מכנה אותו פנגו?
פנגו סימפל. כיום אני חושבת שזה 10 ש"ח לרכב לחודש. כשאתה חונה בכחול-לבן הוא מזכיר לך להפעיל חניה. כשאתה זז הוא מפסיק אוטומטית את החניה גם אם שכחת. בחניונים שיש להם הסדר עם פנגו התשלום יבוצע מהפנגו ישירות, בלי העמלה של 1 ש"ח שהם גובים ממי שאין לו סימפל. הם אומרים שיש להם הטבות, לא בדקתי.
מי שחונה הרבה עם הפנגו ומדי פעם שוכח להפסיק אותו- השירות שווה לו. מי שכמוני משתמש בפנגו מעט- לא כדאי לו. בנוסף, הכנסתי למנוי שלי את כל המכוניות של בני המשפחה, את הסימפל אינני יכולה להפעיל רק על אחת מהן אלא על כולן, כך שעבורי- זה יצא יקר.

למעלה