פנארט שלי!

SANGO1

New member
../images/Emo3.gifיש כישרון!

אהבתי מאוד תגיבי גם לציור שלי

enjye

New member
מדהים! ^.^

לקחת פאן ארט אחר וקצת הוספת לו דברים אבל נגיד... זה עדיין יפה!

limmay

New member
אוקיי...

את לא באמת ציירת אותו..את גזרת..נכון!? אם לא..אז...זה יצא מהמם!! ממש דומה לא!! בגוך חסרים קצת ריבועים.. אבל בסך הכל יפה..

GalaxyAngel

New member
מקסים

ועכשיו את יכולה לתת את הקרדיט למי שבאמת צייר את זה? את לא ציירת, את עשית אפקטים, ויש הבדל, תאמיני לי :\

GalaxyAngel

New member
בקשר לתמונה הראשונה

אני לא בטוחה שציירת את זה כי: זה נראה כמו תמונה מהסדרה והשני קווים שלו בחזה נראים לא קשורים לציור, כלומר, לא חלק מהציור אלא משהו שמישהו הוסיף לציור שכבר היה גמור... הציור השני... אני מכירה אותו <_<

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ביקורת בונה../images/Emo11.gif

קודם כל, רעיון נחמד. שנית, זה לא ציור שלך. רואים בבירור שאינויאשה נלקח מתמונה מפרק מסויים ששכחתי, ואני יודעת כי אני הדפסתי את התמונה הזאת ובהיתי בה במהלך רוב השנה. בקשר לאינויאשה- קווי החזה שעשית לו עבים מדי, ולא מתאימים לקווים הדקים שממנו הוא צויר. הגזירה סביב השיער בחלק השמאלי לא מדוייקת, וגופו עצמו של אינויאשה עקום עקב צביעה לא מדוייקת (הדבקת חלק על חלק?) חבל שהורדת את הקמטים מהמכנס הימני בצביעה, וההצללה בחום נראית חי תמוהה למדי. כמו כן, כך הרגל חתוכה. בקשר לביצוע עצמו, בפוטושופ- זה נראה כאילו הוא בקופסת קרטון והקירות נופלים החוצה. מצטערת לבשר לך, ככה לא הולך קיר. הם היו אמורים ללכת יותר למעלה וקרוב לאינויאשה, עם קו חותך שחוצה את זווית התמונה. גם האור הגדול שמקיף את אינויאשה נראה לי תמוה למדי, וקצת מיותר. היה עדיף להקיף אותו באורות קטנים. בכל זאת, כל הכבוד על הרעיון
אנא קחי את כל מה שנאמר ברוח טובה.

את התמונה הראשונה (תסתכלו מקרוב)

עשיתי לבד... אם תסתכלו מקרוב תרו (במיוחד ברגל ימין באזור הברך) שאני עשיתי את זה.. ואת השניה היה לי בייס...מהגלריה

Bakura

New member
גם את הידיים, הסרט קשירה והכל?

אם כן, אז כל הכבוד.

כןף, הכול חוץ מהפנים

אבל צריך לתת קרדיט לפיינטשופ פרו 7 שלי... ולאורן המדריך הנסגד של קורס מולטימדיה שלימד אותי איך משתמשים בו כמו שצריך, וגם איך מכינים שומרי מסך מאגניבים

DarkBrownLynx

New member
זה נורא יפה!!!

את כל כך מוכשרת, אני מתה על זה!! רק שתי ביקורות, הגזירה לא כל כך טובה ואיך שצבעת את הבטן והחזה זה נירא טיפה מוזר, אבל זה בכלל לא משנה, כי זה מדהים!

למעלה