פמפרס בזול

ר של ניב

New member
פמפרס בזול

אז ככה הלכתי במוצאי שבת לחצי חינם בפ"ת, כי מישהי אמרה כאן בפורום שהם מוכרים פמפרס ב50 ש"ח. היה סגור. אתמול הלכתי שוב בערב, אחרי העבודה וגיליתי שגם שם כמו בג´מבו (איפה שאני קונה) עולה 62 ש"ח. כנראה שהיה מבצע שפיספסתי, איזה באסה. נראה לי שעכיו בכל מקום מוכרים 62 ש"ח, איזה יקר.

אלינקה

New member
פמפרס בזול

אני היתי ביום שיש בחצי חינם בחולון והפמפרס שם עלה 49.99 ש"ח מוגבל ל2 חבילות אולי הם העלו את המחיר מיום שישי ליום שבת תתקשר אליהם אולי בחולון יותר זול

ר של ניב

New member
אין לי כוח לנסוע עד חולון

בשביל זה, יש גבול לכמה שאני מוכנה להקיע בשביל 12 ש"ח. יכול להיות שהמבצע היה רק בחולון, או שבאמת פספסתי אותו. אם יהיה עוד פעם מבצע כזה אשמח אם תעדכנו כאן בפורום. דרך אגב אנחנו קונים בג´מבו ולא קיבלנו מתנות כבר הרבה זמן. הלוואי שחמותי הייתה קונה לנו את החיתולים מידי פעם.

בקשר לפמפרס

אני לא קונה חיתולים כי חמתי התחייבה לספק לי אותם עד הגמילה של מיקה <לא התחייבתי על גיל> בינתיים היא קונה בג´מבו במחיר שציינת ויחד לזה מצורפת כל פעם מתנה אחרת פעם חלוק רחצה פעם צעצוע מגבונים ועוד ועוד ביום חמישי האחרון הייתי בחצי חינם <הישן ברחוב הכישור בחולון> שם היו פמפרס במחיר של 49.80 ללא מתנות לדעתי זה משנה את המחיר

למעלה