פמניסטית
המרצה שאלה מי פמיניסטית. אני פמיניסטית?
את כלבה קטנה
נו די, רציני
טוב נו, את כלבה קטנה ומסריחה.
אתה שוב חרמן ?
אולי כמאמר הבדיחה, 99% מהפמניסטיות מוציאות שם רע לכל השאר, אבל משום מה פמניסטיות מודרניות לא מוצצות, אז יש הסבר ארוך עם מילים של נשים
כמו מגדר, והדרת נשים ובין כל המילים הכעוסות הללו, את על הברכיים דוחפת את האף לביצים שלי ומסניפה, מסניפה את שלטון הגבר הלבן, בראש פירמידת הכח, מדכא את האישה המזרחית.
אז איך תהיי פמניסטית ארוכת שיער ערווה ורגליה לא מגולחות, הרי אתן לך סטירה ואגלח את כולך שתהיי חלקה.
אני אוהב כשאת באה בעדינות על הברכיים, שהרי הפמניזם המודרני לא מדבר על חופש נשי, אלא על כוח נשי, אולי הרצון הזה בכוח חיסל את חיי המין שלהן
ואת מכורת זין עלובה, נצמדת לזין ויונקת כמו קופיפה קטנה.
אני חושב שתגידי למרצה שאת כלבה קטנה ומסריחה, אבל הכוס שלי רטוב ואני מקבלת זין.
טוב נו אני חרמן.
תגידי, פמניסטיות אוכלות בתחת ?
המרצה שאלה מי פמיניסטית. אני פמיניסטית?
את כלבה קטנה
נו די, רציני
טוב נו, את כלבה קטנה ומסריחה.
אתה שוב חרמן ?
אולי כמאמר הבדיחה, 99% מהפמניסטיות מוציאות שם רע לכל השאר, אבל משום מה פמניסטיות מודרניות לא מוצצות, אז יש הסבר ארוך עם מילים של נשים
כמו מגדר, והדרת נשים ובין כל המילים הכעוסות הללו, את על הברכיים דוחפת את האף לביצים שלי ומסניפה, מסניפה את שלטון הגבר הלבן, בראש פירמידת הכח, מדכא את האישה המזרחית.
אז איך תהיי פמניסטית ארוכת שיער ערווה ורגליה לא מגולחות, הרי אתן לך סטירה ואגלח את כולך שתהיי חלקה.
אני אוהב כשאת באה בעדינות על הברכיים, שהרי הפמניזם המודרני לא מדבר על חופש נשי, אלא על כוח נשי, אולי הרצון הזה בכוח חיסל את חיי המין שלהן
ואת מכורת זין עלובה, נצמדת לזין ויונקת כמו קופיפה קטנה.
אני חושב שתגידי למרצה שאת כלבה קטנה ומסריחה, אבל הכוס שלי רטוב ואני מקבלת זין.
טוב נו אני חרמן.
תגידי, פמניסטיות אוכלות בתחת ?