פמיניסטיות

ראסטלין

New member
את רואה?

ברגע שהכרת בעליונות שלי רק בגלל שיש לי ז$#^, את ישר מאולפת ומשתדלת

יש לי משפט מאוד שגור להגיד לך, אבל זה גס ומצחיק באותה מידה.

צלשלספק

New member
המשפט האחרון בדברייך כה מיותר

אף אחד לא מכריח אותך לכתוב כאן אם לא נאים הדיירים בעינייך ולא לרמתך - לדעתי הגישה הכה מתנשאת הזו על פשוטי העם ורפי השכל ״כמונו״ - לדברייך, ביחס להוד רהיטותה ושנינותה
שרואה עצמה ראויה שיבדרו אותה בפניני חכמה (להזכירך, מדובר בפורום הכרויות פלורליסטי, זורם וקליל - ואכן משעשע לדברייך ולא בפורום ל״הוגי דעות וכתיבה ספרותית יוצרת״ כבד ומעיק) - סביר להניח באה ממקום של בדידות...

מנומשת27

New member
צל יקר

למה שאקח אותך או את הפורום ברצינות אם במקום להתייחס למה שאני אומרת הטיעונים שלך מתייחסים, באופן קונסיסטנטי, לגופה של כותבת במקום לגופו של עניין?

צלשלספק

New member
את שחתרת לגופם של כלל חברי הפורום

כאילו פרעושים מכסים אותך לאחר כל שהייה כאן, וזה היה "גופו של נושא" בדברייך.

אז חוץ מלגלוג והתנשאות מעל חברי הפורום ככלל, יש איזו סיבה מיוחדת שאת כאן אם הדיירים ופרי עטם לא לרוחך?

מנומשת27

New member
מה פתאום!

אני כתבתי על סמך הידיעה הברורה שבפורום הזה לא מתרחשות לא דדוקציה ולא אינדוקציה!

מי מדבר בכלל על חברי הפורום? אני דיברתי על כלבים ופשפשים. בבקשה לא להכניס לי מילים לפה.

גם מעליבה

וגם מקטינה ראש?
העיקר להשתמש במילים גבוהות.
למה את לא עונה לשאלתו של צל?
את מזלזלת פה בכותבים בשיטתיות ובהכללה.. ומה שמפתיע הוא שאת עדיין כאן.
למה?

ראסטלין

New member
לירי, למה לא ברגוע?

זה שהיא השתמשה במילים דדוקציה ואינדוקציה לא אומר שהיא מתנשאת, זאת השפה שהיא מאמינה שצריך להשתמש בה.
היא בחורה ברמה שכלית מסוימת שלא מאפשרת לה לראות דברים מעבר, רק מה שלימדו אותה בבית.
אני בטוח ששיחה עם מי שגידל אותה תגלה בדיוק אותה שפה ובדיוק אותם קשיים חברתיים שהדלמטית שלנו עוברת.
אלו אנשים שלא מסוגלים למחשבה מקורית או לחילופין למחשבה חדשה, זה יזעזע את אמות הסיפין של נשמתם.
היא מגיעה לשלב מאוד מתסכל בחייה... היא לא מצליחה ליצור קשרים חברתיים או רומנטיים ולא מבינה מה משתבש...
אני מניח שכולנו עוברים את השלב הזה בנקודות נמוכות... מקווה שהיא תתגבר על זה במהרה.

לפי דעתי היא פה זועקת לעזרה בדרך שהיא מכירה, להתריס ולהכעיס כדי לקבל פיוס והכרה.

Time will tell the result...

puma141

New member
ראסטה-סתומת'פה וזוז!

חחחחחחחחחחחחח "זועקת לפיוס והכרה".......אלקקקקקקקקקקקקקקקקק!

זוז.

אהה וזה ברגוע?

ניתחת את נשמתה ושפכת את כל אבריה על שולחן המנתח.

ואתה לא באמת מביא לי פירושים מהוויקי נכון?
אני הוזה, ועדיף לך שישאר ככה.

ראסטלין

New member
לא מכיר אותה ולכן אני לא יכול לנתח את נשמה

Or can i?
שבוע טוב!!
מי ייתן ולנוצרים יבקר סנטה קלאוס ואת לירי יבקר יוגב |אמן|

puma141

New member
כפרה על הכנות שלך! את

איכותית כ"כ בעיני, שתדעי!

*קיס*

כל כך הרבה פה מכבסים מילים.......

צלשלספק

New member

תחסכי ממני את ההתחכמויות שלך.

באם הפורום, לרבות דייריו לא ל"רמה האינטלקטואלית" שלך, אף אחד לא מכריח אותך לרבוץ עם כלבים מוכי פשפשים, לשיטתך.

למעלה