פמיניסטיות

ivgy1980

New member
אינני יודע, היות וטרם הייתי בקשר כזה

אני מניח שהדבר נוגע בעיקר לענייני משפחה וילדים. באופן אישי, על פניו נראה שלא תהיה לי בעיה לבצע חלוקה מחדש, כל עוד אני מקבל את כמות היחס/דאגה/סקס הנדרשת לי. אם היא תצפה ממני להיות אמא במשרה מלאה, סבורני שנהיה בבעיה. אולם הרי סביר שהדברים הללו עולים בשיחות ביניכם הרבה לפני כן, לכן קשה להאמין שצפוייה לך הפתעה של הרגע האחרון.

ביזי אני בהחלט אכתוב, טיפה מאוחר יותר.

ואותי מעניין לדעת מה עמדתך את… (קיבלתי רק טיפה מושג מתגובות אחרות שלך)

ראסטלין

New member
קח את הדעות שלי ותהפוך אותן

בא לי להוריד לה איזו כאפ.... אבל הקמפיין

עמדתי

פרוסה לאורך מיני שרשורים כאן בפורום.
אנשים כאן פוחדים מהמילה פמיניזם כאילו מדובר בצרעת.
הפחד הזה והסטיגמות הנלוות אליו (לסבית, בחורילה, שונאת גברים) נובע מבורות.
יש אנשים שאוהבים נשים כנועות... כנראה טעיתי וכאן יש ריכוז גדול שלהם.

סלח לי שאני לא מרחיבה כרגע, פשוט אין טעם.

goldy

New member
אתה הולך להפוך את הפורום הזה ל"פמניזם 2"?

כבר עיפעפתה למנהל שאתה זהה לו?

קודם כל מה פירוש "עיפעפתה למנהל"?

ושנית, אם ב"זהה למנהל" אתה מתכוון שאני בעצם, בלי צלשלספק המנהל עצמו רק בניק אחר, אז זה בהחלט מחמיא לי, אבל תיאוריית הקונספירציה הזו שגויה.

goldy

New member
סימנתה לו שאתה זהה לו

ובכך הוא עובר לעבוד אצלך.
אתה בא כאילו בטוב, אבל באמת בטוח שכולם עובדים אצלך רק כי ראיתה אותם.

אם השאלה תמימה אז קבל ביטול.

מנומשת27

New member
יש לזה שתי תשובות

האחת היא שאנשים הם גזענים, שוביניסטים ואידיוטים באופן כללי, והשנייה היא שאנשים הם אידיוטים ולכן נכשלים לנהל דיון רציונלי ומעדיפים לסגת לדמגוגיה נוסח זו שתיארת - שהרי אם אישה פמיניסטית היא בעצם סוג של גבר (לא-אישה, לא-טבעית, מסורסת מפני שהיא פמיניסטית), הרי עצם קיומו של פמיניזם והטיעונים שהוא מעלה אינם "טבעיים" ולכן אין צורך לבחון אותם בצורה מושכלת.

מנומשת27

New member
זה לא מדויק

ברשת יש לא מעט דיונים רציניים. הבעיה (שלי) היא שמרביתם עוסקים בנושאים שלא מעניינים אותי, בפורמט לא מעניין. הדיונים כאן בפורום משעשעים במידה מתקבלת על הדעת. לא הייתי קוראת להם אינטליגנטיים או רציונליים חו"ח, אבל מי שהולך לישון עם כלבים קם עם פשפשים.

ראסטלין

New member
אני לא רוצה להיות יותר פמיניסטי ממך...

אבל אם אנחנו רוצים להחמיר ולא להפלות... אז גם מי שהולך לישון עם כלבות קם עם פשפשים.
תקפידי להבא, יש פה בחורות שרגישות לנושא...

ראסטלין

New member
אני לא רוצה להיות יותר פמיניסטי ממך...

אבל אם אנחנו רוצים להחמיר ולא להפלות... אז גם מי שהולך לישון עם כלבות קם עם פשפשים.
תקפידי להבא, יש פה בחורות שרגישות לנושא...

למעלה