כל הכבוד וואסאבי, צודקת במאה אחוז.
ואני רוצה להוסיף: 1. גברים בדרך כלל (ואני לא אומרת "תמיד" כי יש גברים שמבשלים באופן קבוע - אבא שלי למשל) מבשלים רק בהזדמנויות מיוחדות, איזשהו "ספציאליטה" אחד ומיוחד שהם מקדישים לו אחר צהריים שלם, מצרכי מזון יקרים במיוחד, המון כלים וכולי. כמובן שבתחרות עם אשה שמבשלת באופן יומיומי, ממצרכי מזון רגילים לחלוטין ובלחץ זמן הם "ינצחו". 2. מכיוון שגברים לא נוהגים לבשל באופן יומיומי (ויש לי הפתעה בשבילכם: לא צריך "רשות" מאשה כדי לבשל. אני לא ביקשתי רשות מאף אחד כדי לבשל...), אין להם את ההרגלים הבסיסיים שכל אדם שמבשל באופן קבוע רוכש (הרגלי בטיחות בסיסיים במטבח, חסכוניות בכלים, עבודה נקיה וכן הלאה), ונוטים להשאיר מטבח מלוכלך ולעשות דברים מטופשים ומסוכנים למדי. בדרך כלל אני נרתעת מנוכחותם של רוב הגברים במטבח, אחרי שהם *הוכיחו* לי שאי אפשר לסמוך עליהם שם. 3. אגב, ברוב המקרים, גברים שלא מבשלים באופן קבוע, לא מוציאים תוצאות "יותר טובות". מצטערת. מנסיון של שנים, מי שמבשל יותר הוא זה שרוכש יותר מיומנות. 4. אם יש לך בעיות ספציפיות, בנוסח "אני מבשל יותר טוב - למה לא נותנים לי להכנס למטבח", למה אתה לא מלבן אותן עם האשה שאתך, במקום להשליך על כל הנשים???