פמיניזציה

DickLa סיסי

New member
פמיניזציה

היי רציתי לשאול... אני בחור שבמיטה מאד סקרן לעבור תהליך פמיניזציה... זה שקשה למצוא בחורה שאוהבת את זה,זה ענין אחר. מה שרציתי לשאול זה מה עובר על זכר שנדלק מקטע של פמיניזציה מבחינה רפואית? משתחרר לו איזה הורמון נשי?

girl number six

New member
הכל יכול היות

ככל הידוע לי, רוב הסיכוי שזה יקרה בעקבות טיפול הורמונלי. מכיון שכתבת שאתה בוחר לעבור את ההליך, אני מבינה שאתה מעוניין בכך ולא נגרם כתוצאה מהפרעה הורמונלית. לפיכך זו הבחירה שלך. במידה ואתה בוחר לעבור תהליך פמיניזציה ועדיין רוצה להישאר בקשר מיני עם בנות, חשוב שתבדוק מה ההשפעה של התהליך על הפוריות שלך, שהתפקוד המיני שלך לא יפגע ולהקפיד שההליך יהיה הפיך.

DickLa סיסי

New member
תהליך פמיניזציה...לא תהליך שינוי מין ../images/Emo6.gif

שידברו אלי כך וילבישו אותי כך...

girl number six

New member
אתה טועה במונחים

תהליך פמיניזציה זה ממש שינויים ביולוגים שנגרמים לגבר כתוצאה מאחת משתי סיבות - הפרעה ביולוגית ללא התערבות חיצונית ושינויים ביולוגיים [כמו צמיחת שדיים ואי צמיחת שיער פנים] בעקבות התערבות הורמונלית [לוקחים אסטרוגן וכדומה] אתה מדבר על טרנסג'נדר וזה דבר שונה לגמרי ובכל זאת בסדר גמור

DickLa סיסי

New member
בדיוק מה שכתבת רק ההפך.

פמיניזציה זה משחק. טרנסג'נדר זה שינוי מין.

אפשר להתפרץ בשאלה קצת דומה אבל שונה?

מה לגבי בחורה שנורא מתגרה מבן זוג קרוס-דרסר, אבל רק במיטה. כלומר תחתוני תחרה סקסיים וכו'.. האם זה סוג של נטייה, האם גם לזה יש שם.

האם הכוונה לתהליך של טרנאס?

אם כן, מציעה לך להפגש עם אילנה ברגר או נורה גרינברג או איש מקצוע אחר (סקסולוג עם רקע) אם תרצה אני יכולה לתת המלצות

למעלה