פלפל...!!

פלפל...!!

פלפל פלפל כל היום! פלפל פלפל בחלום!! פלפל פלפל בסלט!! פלפל שלי את..נה נה נה נה נה את כמו פלפל ממולא את כמו פלפל מתובל רק חבל חבל חבל חבל חבל חבל חבל חבל חבל חבל חבל ש...

black hock

New member
יולי ישנת בחדר 2 באותה מיטה

עם מעיין או שזו מישהי אחרת...? די כבר עם הפלפל זה שיר שמשגע לאנשים תשכל!!! ו-א-י-ן לו משמעות!!! אפילו ההכנה לקיפוד עדיפה

PoisonIvy86

New member
הכנה לקיפוד קיפוד קיפוד ברווז פלאקי

פלאקי פלאקי מי זה black hock? וקצת הסטוריה וקרדיטים: פלפל - זה שיר מדומינו שהבסיס אימץ והוא באמת כבר די מציק. ההכנה לקיפוד הגיע מהחניכות שלי (קבוצה 6) בקורס משצים 2002 מחוז ת"א. אור ואהבה, שיר

ZoobuR

New member
תלונה!!!

אני בתור אחד מהקורס ה-I (הנבחרים והטובים), שרתי את ההמנון של הבסיס "פלפל פלפל". היה חמוד וזה, התלהבו קצת יותר מדי, אבל כשלימדו אותנו (לשווא) את השיר התברר לי כי הוא שגוי ואסור לשירה
ציטוט: "את כמו פלפל ממולא, את כמו פלפל מטובל ...". מה פתאום, ואיך העזו אנשים לשיר את השיר עם טעות כזאת חמורה
, אין לכם כבוד לדומינו? קניבלים. למזלי היה איתי את "הרחי" שהייתה לצידי וגם היא הבינה את הטעות החמורה שעשו כל חניכי הקורס המשועבדים למפקדים. ולכן יצאנו במסע נגד הטעות, אני אמרתי למפקדת מיטל (עסרית) שזה לא כך, זה מבושל והתווכחתי איתה והיא כמעט קיזזה אותי. ולכן אנשים אל תהיו כוף אחרי מפקדים ותלחמו על זה שזה לא פלפל מטובל אלא פלפל מבושל!!!! ולכן אני דורש שמעכשיו תשירו את זה כך: "פלפל פלפל כל היום פלפל פלפל בחלום פלפל פלפל בסלט, פלפל שלי את. את כמו פלפל ממולא, את כמו פלפל מבושל . רק חבל חבל חבל חבל חבל חבל" --- הכוח לשינו הוא בידיים שלכם, תעשו איתו משהו!!! ---

black hock

New member
אני ניצן...

איך החניכות שלך בכלל הגיעו להכנה הזאת לקיפוד?!

PoisonIvy86

New member
ניציניו פושקי!

שלבי ההכנה לקיפוד.... 1. חניכה בשם יולי שרון (חניכה למופת אגב) החליטה שברווזים עושים פלאקי פלאקי ולא גע גע ובכך ניפצה כל מיתוס אפשרי מאגדות ילדותי הרחוקה. 2. הומצא המנון קבוצתי מוטרף למדי המבוסס על השיר "על הרצפה" של מוניקה סקס (אני מתפלאת שלא יצא לי לשיר לך אותו עוד!!) וזה הלך משהו כזה - פרה (פגלגלגלה פפ שו פפ) פרה (פגלגלגלה פפ שו פפ) ושוב קיפוד הייתי רוצה להיות בשש (מספר הקבוצה מן הסתם!) אבל אני לא, אני קיפוד קיפוד ברווז פלאקי פלאקי פלאקי ויש המשך כמובן אבל הוא לא רלוונטי כרגע.... מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך ולחיי ברווזים מאושרים לעד עד קץ הימים..... אור ואהבה, שיר

!!!!! ניצני !!!!!

כן, זו יולי שישנה עם מעיין ולא הפסיקה לברבר כל הלילה והפריעה לכן לישון....:))) that´s me!!!!!! ממצב ניצני? יולי

למעלה