גם את זה את אוהבת?
E Emily the gamada New member 12/9/05 #23 אהבתי כשלא הייתי צמחונית את הבשרי חחח עכשיו עברתי לרק אורז יאמי
M M i c h e l l e B New member 12/9/05 #25 והיא גם היחידה. העאהעאהאעהעאהעאעאאעא מאיקי'כלגהנלכגכמה, פלפל ממולא זה איכ. מרח דגים גם. [באמת יש כזה דבר?] ומרק עדשים אפילו עוד יותר.
והיא גם היחידה. העאהעאהאעהעאהעאעאאעא מאיקי'כלגהנלכגכמה, פלפל ממולא זה איכ. מרח דגים גם. [באמת יש כזה דבר?] ומרק עדשים אפילו עוד יותר.
M M i c h e l l e B New member 12/9/05 #30 דיי.. אני לא אוכלת אוכל מקולקל, דאמיט. לא יכול להיות שבכל הפעמים שאכלתי מרק עדשים/ [סלש ] פלפל ממולא זה היה מקולקל. ליייייק אל תדברו שטויות, טוב כפרות עניים נשמות בית שחים? [ורוד נצנצים!!!!!!1111 ליייק שיואואואואואואו!!!!!!1111שבע]
דיי.. אני לא אוכלת אוכל מקולקל, דאמיט. לא יכול להיות שבכל הפעמים שאכלתי מרק עדשים/ [סלש ] פלפל ממולא זה היה מקולקל. ליייייק אל תדברו שטויות, טוב כפרות עניים נשמות בית שחים? [ורוד נצנצים!!!!!!1111 ליייק שיואואואואואואו!!!!!!1111שבע]
M M i c h e l l e B New member 12/9/05 #34 עואעוא, איכ!!!!!1111 תתרחקו ממני, פושקטיםםםםם!!!!1111111ארבע ...... .. ............................ ............... ... . [נקודה.] טובנו, בואו בואו יא חעמודימ שלי!!!!!!!11 יא באלולו, הרגע אכלתי פירה, ואני לא יכולה לזוז מרוב שאני מפוצצת.
עואעוא, איכ!!!!!1111 תתרחקו ממני, פושקטיםםםםם!!!!1111111ארבע ...... .. ............................ ............... ... . [נקודה.] טובנו, בואו בואו יא חעמודימ שלי!!!!!!!11 יא באלולו, הרגע אכלתי פירה, ואני לא יכולה לזוז מרוב שאני מפוצצת.
C COW COW New member 12/9/05 #38 פלפל ממולא זה דוחה בגלל ה...... פלפל אבל כרוב ממולא זה הכי טוב שיש (חייב לאהוב אני הונגרי)