פלפלת

sinbad69

New member
פלפלת

אני מקווה שהתמונות שמפורסמות פה הן לא שלך. כי אם ככה יש לך ביטחון עצמי יותר ממה שאת באמת מאמי. נ.ב פלפלת האמת שאנחנו גם מכירים באופן אישי.חחחחחחחחחחח אין ספק שמההכרות שלנו אני יכול להגיד שאת בחורה באמת של גבר אחד. אבל את בהחלט לא יפה כמו שאת חושבת.חחחחחחחחחח חולה עלייך.חחחחחחחחח

sinbad69

New member
פלפלת

אפס מי שמפרסם תמונות של אנשים שהוא מכיר. לרמה הזו אני לא יורד.ותאמיני לי שיש לי תמונות של בחורות פה וגם שלך. לא יפה לפרסם את התמונות של פלפל ועוד ללכלך עליו.

sinbad69

New member
פלפלת

את אוהבת כנות כמוני וזה מה שאני אוהב אצלך. את בחורה סקסית.משקיעה בחיצוניות שלה.אסתטית.עור משובח. אבל בהחלט לא בחורה יפה.יופי זה דבר טיבעי שמקבלים במתנה ולך אין את זה.בקיצור את לא בשביל תחרות מלכת יופי מקסימום חשפנית.

01MaKaVeLi

New member
תגיד...

יש לך פיצול אישיות או משהו כזה? אתה לא יכו לכתוב את כל מה שאתה רוצה בהודעה אחת?STUPID FUCK...

sinbad69

New member
גרייס

אז את חולה לי על התחת זו לא בושה פריחה.חחחחחחחחחחח אמרתי לך יש לי בעיה עם קלות דעת כמוך.

01MaKaVeLi

New member
יושב על קקטוסים מטומטם..

אנחנו כבר לא בגן שמתחילים עם בנות על ידי שמציקים להם יא דגנרט אולטימטיבי שכמוך..עזוב את גרייס בשקט שמוק..זיין שכל מהמובחרים רתה...

איכס הדיבור שלך של ערס

אתה מזה דוחה אותי.... איףףףף תקרא לי שרמוטה תקרא לי זונה לא סופרת אותך חח תקלוט כבר. אתה פשוט לא מעניין אותי נקודה קום

01MaKaVeLi

New member
מה נסגר איתך אהבלה..

לא דיברתי אלייך בכלל דיברתי על הזיין שכל ההוא..תלמדי לקרוא

01MaKaVeLi

New member
אה חח לא משנה..

גם ככה אף אחד לא ממש מתיחס לדגנרט הזה חח

למעלה