פלפלת הכונפה פלפלת אז מה אם את לא יפה .. את מה זה מצחיקה אותי נשמה. אני חולה עלייך.חחחחחחחחחחחחח
S sinbad69 New member 28/8/05 #1 פלפלת הכונפה פלפלת אז מה אם את לא יפה .. את מה זה מצחיקה אותי נשמה. אני חולה עלייך.חחחחחחחחחחחחח
פ פלפלת של הצאט1 New member 28/8/05 #2 פחחחחפחחחחחחחחחח מותק אני הההכוסית של אזור חיפה והצפון ! חחחחחח עלק כונפה ... לך דחוף אצבע
ק קקטוס לא עוקצני New member 29/8/05 #4 את הכוסית של אזור חיפה והצפון ../images/Emo13.gif אבל רק מתי שכל הכוסיות של חיפה והצפון בדרום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
את הכוסית של אזור חיפה והצפון ../images/Emo13.gif אבל רק מתי שכל הכוסיות של חיפה והצפון בדרום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פ פלפלת של הצאט1 New member 29/8/05 #5 בההפחחחחח את הבדיחות האלו ספרתי בגן חובה ... אךךךך ילדות ילדותת ... ממליצה גם ל קקטוס לא עוקצני - לדחוף אצבע !
בההפחחחחח את הבדיחות האלו ספרתי בגן חובה ... אךךךך ילדות ילדותת ... ממליצה גם ל קקטוס לא עוקצני - לדחוף אצבע !
ק קקטוס לא עוקצני New member 29/8/05 #6 תחושי חושים מאמי בואי תראי מזה בחורות יפות בחיפה קודם,אחרי זה תחשיבי את עצמך ל ה-כוסית.
פ פלפלת של הצאט1 New member 29/8/05 #7 ראית אותי בכלל ? .......... תראה אותי במציאות ... עם אתה לא גומר בתחתונים אני בת זונה .
פ פלפלת של הצאט1 New member 30/8/05 #9 אני יעשכן אותך ..אני מהיורקות חחחחחחחחחחחח ובטח מהשפיך שלך אני יהיה שייכת לקטגריות המהמקיאות חחחחח
S sinbad69 New member 30/8/05 #11 פלפלת בחורות טובות בולעות בחורות רעות יורקות. אפשר למרוח לך את זה על הפנים זו אחלה מסיכת פנים.חחחח
פ פלפלת של הצאט1 New member 28/8/05 #3 אז מה עם אני לא מתפשטת בבלוג אתה זועם חחחחחחחח מותק ? חחחחחחח אךךךךךךךך גבריםםםםםםםםםם . ממליצה בחום ל -----> sinbad69 ללכת לדחוף אצבע
אז מה עם אני לא מתפשטת בבלוג אתה זועם חחחחחחחח מותק ? חחחחחחח אךךךךךךךך גבריםםםםםםםםםם . ממליצה בחום ל -----> sinbad69 ללכת לדחוף אצבע