פלפון בסיינפלד

worker

New member
פלפון בסיינפלד

נראה לי שהפעם היחידה שמישהו דיבר בפלפון ברחוב(לא ברכב) היתה בפרק האחרון. מישהו זוכר פרק אחר?

איצקיס

New member
טלפונים סלולריים בארה"ב

לכל מי שתהה כיצד מכשיר פופולרי זה לא מצא את דרכו לפרקים של סיינפלד, הסיבה העיקרית לכך היא שקליטת הטלפונים הסלולריים בארה"ב הייתה איטית מאוד בהשוואה לשאר העולם. כנראה שזו אחת הטכנולוגיות הבודדות שבה ארה"ב פיגרה אחרי כולם. השווקים המפותחים ביותר לטלפוניה סלולרית הם השוק האירופי והמזרח הרחוק. בתור מי שעבד בחברת העוסקת בתחום הסלולרי עד לא מזמן, אני יכול להעיד שעדיין החדירה של מכשירי הסלולר בארה"ב היא יחסית נמוכה. עד לפני מספר שנים, בכלל התייחסו לטלפונים האלה כ Car Phone - כלומר טלפון לאוטו. מי שקנה כזה מכשיר היה מחזיק אותו כבוי באוטו למקרה חירום. רק בתקופה האחרונה, העסק הסלולרי מתחיל לצבור תאוצה בארה"ב.

תוספת

העניין הוא פשוט שהעם האמריקאי הוא "פריק" רציני של ביפרים. לכל אחד יש ביפר, הם מעדיפים את זה, כי כך יכולים לשלוט בשיחות שלהם בלא שיפריעו להם באמצע (כמו שהישראלים כל כך אוהבים וידועים בהפרעות בלתי פוסקות בכל מקום באמצעות הפלאפון). המכשיר בארה"ב (כשגרתי שם לפני כמה שנים) הוא בחינם אך העלות של זמן אוויר ושיחות יקרה בטירוף ולכן רק העשירים יותר מחזיקים את המכשיר. ומכיוון שארבעת חברינו מסיינפלד אינם במעמד העשירים, הם לא רואים לנכון להכניס את המכשיר לשגרת יומם.

חובבן

New member
ועוד משהוא קטן (גם אני בתחום)

עד הזמן האחרון, מי שיש לו סלולאר משלם (הרבה) על שיחות נכנסות !!! בגלל זה אנשים לא מוסרים את המספר שלהם אף פעם.

למעלה