פלנר

or233

New member
פלנר

הבנתי שפלנר חייב להיות בעל תואר ראשון ...יש לי 2 שאלות: שאלה ראשונה היא האם התואר חייב להיות במנהל עסקים או פסיכולוגיה? תואר ראשון בתקשורת זה לא מספיק? ושאלה שנייה זה האם הקורס פלנינג בבצפר עוזר להתמקצע או שהוא סתם כואב בכיס?

יאללה, אני יודע שיש פלנרים בפורום

תענו בבקשה לבחור. התשובה שלכם בטוח תהיה יותר טובה מהתשובה שלי.

ob11

New member
פלנר

אני עובד כפלנר ויש לי "רק" תואר ראשון בתקשורת. ואני אגיד את מה שאנשי הקריאייטיב אומרים כאן כל הזמן. אין הרבה נוסחאות ברורות. מצד אחד אתה צריך לאהוב ידע ולגמוע אותו בכמויות, מצד שני אתה צריך להבין מה אנשים מרגישים ובאילו עולמות תוכן הם חיים. אתה צריך להיות רגיש אבל חד. אבל זו רק הנוסחה שלי יש עוד אלף. רוב הפלנרים שפגשתי הם כן בעלי תואר שני במנהל עסקים תאמין או לא פגשתי פלנר דוקטור לביולוגיה ימית - איש מקסים. בקשר לבצפר אני שקלתי ללמוד שם לא הלכתי (אכן מחמת הקמצנות) והיום אני עובד. לעומת זאת אנחנו מחפשים במשרד פלנר מתחיל אז התקשרתי אליהם לבקש קורות חיים. ממליץ לך להשקיע קצת לחפש במנועי חיפוש להבין איך משרד פרסום עובד ולמצוא את הנישה המתאימה לך. בהצלחה

אדי242

New member
בעיקר ידע בפאוור-פוינט

זאת לא ממש בדיחה. לי יש תואר ראשון בפסיכולוגיה ולימודי המשך בבצפר. (היה שווה את הכסף. פיקס אותי על התחום.) אבל לפני שצברתי ניסיון, לא הצלחתי למצוא עבודה כפלנר במשרד נורמאלי. לכן התחלתי מכיוון אחר ורק בהמשך הלכתי להיות פלנר. הנטייה בשוק הייתה לקחת אנשים בעלי תואר שני במנע"ס או פסיכולוגיה אבל דברים השתנו תואר ראשון הוא חובה. מה גם שיש הרבה סטיסטיקה שמלווה את התפקיד הזה. צריך לדעת לנתח ולכן עדיף שגם התואר צריך להיות רלוונטי. כדי להיות פלנר טוב, את/ה צריך/ה להיות אדם שצורך גלובס, דה-מרקר, G, פירמה, הארץ-גלריה, פורום שיווק ופרסום וכו' על בסיס קבוע ומת על זה. כמו כן, הבנה באינטרנט נחוצה. (חיפוש, מאגרי מידע וכו') המשרד מצפה מהפלנר המקצועי להיות מומחה לשיווק שיכול לשלוף תוך כמה שניות, מהראש או מהרשת, נתונים על מקדונלדס העולמית לדוגמא. זיכרון טוב היא תכונה נוספת שמחזקת פלנר. כמו כן, גם אהבה בולטת למותגים וקריאייטיב. ובאמת, כדאי להתאמן על פאוור-פוינט. מקווה שעזרתי...

johny_abola

New member
פאוורפוינט זה חשוב

רוב העבודה של הפלנר בעצם

אתה יכול להרחיב על התפקיד עצמו../images/Emo35.gif

מה יש בתוך המצגת
בכל מקום רשום שהוא "אחראי על האסטרטגיה השיווקית" מישהו יכול להרחיב קצת מעבר לארבעת המילים האלו?

שלוליה

New member
איפה זה בכל מקום?

תקרא את זה- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2974662,00.html יש שם הרבה יותר מ4 מילים..

../images/Emo51.gif

איפה זה כל מקום? בפורום וויקיפדיה
כל מקום קצת הגדרה גדולה, בכל אופן אני נמצא בפורום די הרבה זמן ועדיין לא הבנתי בדיוק מהו תפקידו של הפלנר.

למעלה