שוב שרה מתפוצצת. מי אלה? תומס ואורי? אה, אוקיי. חבר'ה, די עם ענייני הקפיצות והמטענים והמוקשים. בחייאת. זה לא מקרב יותר, זה כל כך... פושטי.
אז מה, שרה? איך בפעם השנייה בשדה מוקשים? נכון, ומי שרה בלי אלינור? מי את בלעדיה? אה? חבל שאיבדנו אותו.
מה הוא מזמזם? ואני אומר לכם, תדעו שהוא זמר מצוין. נכון, יש זמרת גדולה, אבל הוא זמר בחסד. בחסד! מרגיש בבית בפלמ"ח. אני אכתוב פריקוול על גורי. לא נכון, הוא הולך רק לזמרות בחסד. כמו אביב או נופר. כן, לשולמית היו בעיות כאלה. אפשר להגיד את המשפט הזה? על בחור חתיך כמוהו? מה, אנחנו חייבים לדבר על חתיכותו. הוא אמר שולמית ולא שולמית.
בר חנונית אבל בלי משקפיים. יש דבר כזה בכלל? הרווארד? חנונים היו קיימים כבר שנים. נכון, חיים וייצמן אמר.
מה חילזון? תגידו, על איזה חילזון מדברים בכלל? מה הקטע? למה יעל לא עסוקה בהכנות האלה בעצם? מה בומבה, מה אתם, דני הוליווד? אמיל הבמאי, זה לא נשמע הגיוני. מי מכיר במאי בשם אמיל בכלל? אורי מכיר? מה, ליוחנן אין מישהי שיכולה לעזור ליוחנן במבטא? טייסות במלחמה. אמיל מתגעגע. לא, לא, אלינור, חלאס זה שם של סדרה שמשודרת ביום שישי. למרות שבהחלט צריך לשנות את המוזיקה.
מי? ולמה תמיד אותו שיר?
יוחנן, אתה לא יכול... אה, עכשיו אתה כן מעביר החלטות ברדיו. קצת דבילי שהוא קורא לה שש.
אני הייתי מובך קצת. לא יודע... זה קצת מביך, לא? לא? אין לי בעיה עם דן, אבל השיר מביך! אבל שבע לא מובכת. איכס, נו, זה אח של... בחייאת! זה לא מביך?!
איך אני אוהב את הטיסות האלה על המפה. גאולה תשיג לנו הסכם היסטורי. אה, חשוב לך ביטחונו של סבא שלך! מעניין. וזה לא קשור לזה שאם הוא יהרג, אבא שלך בכלל לא כשיר ואתה תהפוך למלך?! עזוב, עזוב, מילא פלמ"חניקית, היא לא בקטע של ערבים. היום. זה אומר שהחיים שלך הם קראפה.
רגע, אבל החיוך הזה לא מספיק טוב במסמכים? לא, נו... היא יכולה לעשות את המבט המבויש שלה, תאמין לי שזה טוב מכל מסמך. כן, ככה. ככה בדיוק. רואה, אריק? אתה לא מעל כולנו! אגב, זה לא האוכל, זה פשוט שהוא התעלף מרוב היופי שלה. אם לא היה מתעלף, הוא היה מפגין כלפיה קרי-רות.
איך כבר לא מזהים את החבר'ה מרוב שהם פה כל כך הרבה? אמיל כבר קבוע שם. ולמה רק רות, שולה ואלינור מצולמות? אה? אף אחד מהגברים לא יכול להצטלם?! ראיתי תמונות כאלה כשהם צילמו את זה. את יודעת לשחק, אלינור. את המקצועית היחידה.
למה הוא לבוש כמו... לא יודע... דודים שלי בחתונות? אל תדאגי, גאולה, כשיהפוך למלך הוא ידכא את כל הפלסטינאים ויגרש אותם ללבנון. היא לא רוצה ללמוד ערבית! היום. כן, אבל חכה איזה ארבעים שנה מהרגע שתהיה מלך. טוב? נראה לך שמדינה ערבית תצביע בעדנו באו"ם... איזה חבל שגאולה לא מכירה ערבים.
הוא דומה לשפילברג. כפולה, ההתחלה. לא? עוד פעם אישורים... רות, תראי לו את האישורים? אה, השיר הזה! רגע... זה לא השיר שביל צופן שר כשהוא פוגש את פורד? ביל צופן לא היה בעדנו בוועדה של האו"ם. הוא עשה קצת צרות. נגני את זה שוב, שולה! ניגנת זאת בשבילם, נגני זאת פעם אחת בשבילי! למרות שבואי, מה יעזור לך שאת שרה יפה בפני כמה אירופאים... לאן זה מקדם אותך בחיים... המפקד, נכון רות יפה מאוד? תראה באיזו מסי-רות היא משחקת! הרי אתה, בתור אדם שמקדיש לבריטניה את תקופת השי-רות, בטוח יכול להבין שהן משחקות בזהי-רות. הנה, ככה בדיוק. רות היא קולנוע במיטבו. על מה זה היה? לא משנה, רות הייתה, זה בטוח היה נהדר. רות תלך למזרחי. לא לזמר מזרחי, רות!
ממתי אין לו שפם? הוא לא צדק.
רק רצים פה. הו. הנה היא. לא, רגע! זה בגלל שאמיל לקח לך את המעיל של רבין? אמרתי לכם שזה מה שיקרה. הכל היה בגלל שאלינור מטורללת. תומס, נכון זה היה באשמתך? באשמתך. הנה, הוא מודה. נטע עברה לאנגלית בלי לשים לב לרגע. כזאת שחקנית מחוננת.
התעוררת? מקס הזה בכל מקום.
לא יודע, תטוס. כמו שטסת פעם. אמיל לא רצה לניו יורק? לטינית? אה. ומה, הבריטים ירצחו את עבדאללה? מרטין בנהריים?
תחזור בעוד שלוש שנים, הרולד...