כלומר, אנחנו לא מתכוונים לתלות אותו, כן? הוא אישיות בכירה. כן, זה בדיוק. אם זה היה חייל אחר... אם זה היה חייל אחר זה לא היה חשוב.
הסוכנת שלנו. דיברת איתה בטח ממש מקרוב... היא קיבלה הצגה שלמה בכיכובה על כוח פיקודי, יוחנן. זהרה ממש יושבת בישיבות. גאולה מתלהבת לגבי דן. מעניין מה זה אומר עליהם. ועוד בטח על יוחנן... טוב, זה בטח לא היה בדיוק ככה. רכבת זאת בעיה.
מצחיק שלורנס לא מדבר בלשון זכר אבל הכתוביות כן אומרות שהוא חושב שמדובר בגבר. שמיר לא עומד לחזור. לא עוד שנתיים לפחות. היי, הם אחלה מטורפים. גם היא קצת מטורפת. עמוס תקיף כתמיד. אבל מה זה היה?
קו המים זה חשוב. יוחנן יביא צינור. אז שודדים רכבת. אתה ושלוסברג תעשו את המשימה שלכם ותתמקדו במשימה שלכם. רועי, שוב פעם צדקת, רומנים. כל המשימות רומנים. אני מפחד לחשוב איך הם מעבירים את הזמן.
כן, אלינור, אל תתייבשי. והידעת את הדרך? אני לא אירגע מהביצוע של נאיה ל"הידעת את הדרך". על מי אלינור מדברת? מעניין אם גם לערכת הפריצה יש איזה ג'ינגל כמו ארגז הכלים. ביי אלינור. תיזהר, לורנס.
למה קוראים לו צינוק המוות, אורי?! למה נראה לך?! מעניין איך ליר יהיה בכראמל. מרתק להיזכר בו לפני עשור, ילד קטן עם עדי אלון החתיך הקטן, בתפקיד משני בחולמים. אז זה לא כזה סוד, אני מבין. ואיזו פריצה ערבית? זוהי בסטיליה בריטית ממש. ברגמן הזבל קרוב של צביקה הזבל? ומכל התפקידים שיכלו לתת ל... מדליסטים מתחילים לשחק בכל הסדרות. אני רק מזכיר שיש לי תמונה עם האחת והיחידה, המדליסטית הראשונה.
מה זה? מידע? יאללה, רכבת.
יופי, חשמלאי. עכשיו אני מבין למה אתה נחטפת! רגע, זאת בעית רכבות? רכבת יצאה מחיפה לעזה, מתי הפלמ"חניקים יפגשו בה? ברור שזה לא פשוט. היא בריטית שעוזרת לפלמ"חניקים והוא אצ"ל שעוזר לבריטים. זה מסובך מאוד. טוב, עם כל הכבוד זה קצת יותר מגעיל מאמיל וזהרה. עם כל האהבה שלי לנטע. אוי, לורנס.
מנזר זה נחמד. ידעתי שיוחנן יכיר את זה. ברור שגאולה וזהרה קצת ירתעו. אלינור לא אוהבת שנטשו את חברתה הטובה. אני המלצתי להן ממילא להפוך לזוג.
לא, גאולה נותנת ליוחנן צינור. או משהו. מסתדרים נהדר. דברים ממש חשובים. איפה רות, אגב?
זוג נחמד. אבל הם לא הופיעו הרבה אז מוזר שיש סצנת נשיקה. הנערים בסדר גמור, גברת עומר גולדמן? אמרתי לכם להתמקד בעבודה, יא זוג יונים! ואולי היא איבדה סיכה או משהו.
אוי. גאולה, זהירות! המצב מידרדר! ברצינות? ברצינות, גאולה?
הנה רות. לא הופיעה הרבה. אז בואו נעשה שרשור מדליסטים. אורי, שגיא, יעל... אני בצד של יעל ארד כמובן. אחלה של פלאפל. אני לא מבין, אורי ורות חוזרים?
כן, מישהי בלונדינית. שרה מכירה.
מעניין איך מגיעות התשובות... מונטגומרי כיסח את רומל, בחייכם. הוא לא יקשיב לזה. אה, זה השטויות...
מה לעזאזל... מה עשית, אמיל? אמיל... אמיל... יא טמבל!
יש כניסה סודית בטח. דן? אתה שם?
אמרתי לכם שזה לא רעיון טוב לשלוח רק זוגות. לסגור את הדלת!
מה זה? מכאן יפרצו?
אתם יורדים מהפסים. אלינור אף פעם לא הייתה על הפסים בכלל... אוי ואבוי. אוי ואבוי. היה מצחיק אם היו מנגנים את "רכבת לילה לקהיר" אבל אני לא כזה מטורף.