פלמנקו מודרני בארץ?

פלמנקו מודרני בארץ?

האם יש בארץ גיטריסט שמנגן פלמנקו מודרני(ועושה את זה טוב), בסגנון של, נגיד ויסנטה אמיגו, צ'יקואלו או קניסארס? כל אלה שאני ראיתי בארץ ניגנו רק פלמנקו ישן...

Shinkan

New member
באלדי...

עד כמה שאני יודע, באלדי יכול. אני אישית לא שמעתי... ואני בטוח שמורים שונים לפלמנקו בארץ יכולים לנגן...

jazzistco

New member
האאאאאא..?! נראה לך?!

באלדי הוא "מומחה" לפלמנקו מסורתי בלבד. הוא לא מה"מחדשים", אלא מישהו כזה שאוהב לנגן בכיף וגם לערב קצת מוטיבים של מוזיקה בלקנית וים תיכונית - זה לפי מה ששמעתי בדיסקים שלו...

jazzistco

New member
וגם אוהב

שבאות אליו ציפורים שמרחפות באויר ומתחילות לחרבן לו על הראש...

Shinkan

New member
אמרתי שהוא יכול...

לא ששמעתי אותו מנגן... כנראה לא הבנתי את השאלה לגמרי :X

Falcor

New member
נראה לי שאחרי מגיעים לרמה של באלדי

אפשר לנגן הכל.. הבחור וירטואוז.. וצריך לפרגן לו .. למרות הנטיה שלנו לא לפרגן לתוצרת הארץ ( או רומניה.. ) אני משוכנע שבאלדי אולייר יכול לנגן פלמנקו " מודרני " .. אבל זה מעלה שאלות רבות .. כמו " האם מה שויסנטה אמיגו עושה זה מודרני ? " .. בכל מקרה אפשר להתפלסף פה עד אנסוף.. העניין שיש נטייה וכיוון של האמן.. באלדי מוצא את עצמו בכיוון של הים תיכוני ואפילו מוזיקה ערבית ( שמעתי אותו פעם מבצע עיבוד לגיטרה לשיר של פריד אל עטרש ).. וויסנטה , כבר כמה שנים , מחפש את עצמו בכיוון אחר.. שאני לא יודע עד כמה הוא מתוחכם.. או מודרני. FALCOR .

Duderrino

New member
מה אפשר לעשות

שלא ניתן לסגור את החודש רק עם פלמנקו PURO.

Duderrino

New member
יש כמה בארץ, חלקם לא ידועים

אני חושב שיחיאל חסון(שיצא לי לראות אותו מופיע פעם) מסוגל לנגן סגנון כזה של פלמנקו. יש עוד גיטריסט אחד - שיצא לו שם בינלאומי שמעגן מוסיקה קלאסית ועבר לנגן פלמנקו לאחר שניגן עם צוענים בספרד. אני חושב שאפילו הוא פגש (או ניגן) מספר פעמים עם פאקו דה-לוסיה. הוא הופיע לפני מספר שנים כשהגיע לארץ במסגרת פסטיבל הגיטרה. אבל שכחתי את שמו:)

אדם דל-מונטה

ישראלי שגדל בגרנדה, פשוט מצויין הן כקלאסיקן והן כנגן פלמנקו. כיום חי בלוס אנג'לס.

למעלה