פלמידה בבוקר שבת

pitam15

New member
פלמידה בבוקר שבת

אחרי שבקושי ישנתי 3 שעות גררתי את עצמי לכיוון הדלת 5:30 בבוקר. לים מגיע אחרי כרבע שעה, שוב מגיע ליפו מתלבט לאיזה כיוון ללכת, בוחר את המזבלה. בנקודה שבה רציתי להיות כבר היו כמה ז'רז'רנים אז החלטתי לעצור באיזור הסלעים שליד המדשאות והטיילת היפה. התמקמתי משמאל למספר בוסניקים שהוציאו ארסים בלי הכרה, אחרי כמעט שעה של נסיונות עם ארסנל מגוון של הדמויים שלי רואה שאין תגובה מצד הדגים ומחליט לעבור 20 מטר ימינה, מנסה פופר לא הולך, מנסה סטרייק פרו מינו, לא הולך, מנסה "כלבלב" לא קורה כלום עובר לנסות ניקל 30 גרם של gt-bio ואחרי שניים או שלושה נסיונות אני מרגיש משיכה, מיד נותן הוק סט ומתחיל בקרב, מגלגל אלי את החוט ומנגד הדג לא מוותר ובזזזזז לוקח חוט אחרי שלוש דקות של פייט הגון אני רואה את הצללית שלו מעלה אותו על הסלעים ושם עזר לי אחד הבוסניקים למשוך אותו מהסלעים ואז אני רואה שזו פלמידה יפה שנתפסה באיזור המצח (יש לדג מצח בכלל?) ולא בפה. לסיכום היה שווה לקום מוקדם, למרות שכבר כמה חודשים לא הוצאתי דג בז'ירז'ור, אבל לא מפסיק לנסות, יגעת ומצאת תאמין. הציוד: חכת מייג'ור קראפט קרוסטייג' 2.70 , 5-28 גרם ( יודעת להעיף יפה ניקל 30 גרם) חוט ניילון awa-shima ion , 0.3 , רולר דיווה קרוספייר 3000 , שבת שלום לכולם והצלחה בדייג.

מ רמי ר

New member
יופי של חתיכה יש תמיד הפתעות יפות ביפו

אני כל הזמן כותב אין כמו יפו בלילות

נתת את הנקודה המדויקת , לא שזה מפריע לי אבל בעיקול לפני הגשר עץ היינו מגיעים בשעה שתיים בצהריים לפעמים ומפרקים ביחד להקה של פלמידות בינתיים הם בבודדות , אגב זאת הבעייה במזבלה אם יש 3 מזרזרים זה כבר צפוף.

היית צריך להמשיך את המשפט יגעת ומצאת תאמין , יגעת ולא מצאת עדיין תאמין

בתיאבון

pitam15

New member
לא, מעדיף לעבוד נקי

חוט סיכה ודמוי, כמו שכתבתי היא נתפסה לא בפה, כך נמנע אולי חיתוך החוט אם בכלל היה נחתך

מ רמי ר

New member
היה סיכון ממש גדול שיחתך כיון שזה ניקל

אפילו לא דמוי גדול, בכל אופן היא אצלך וזה מה שחשוב

כפי שכבר כתבתי לפני שבועיים לקחה לי ככל הנראה פלמידה דמוי גדול ענק , זה אחד הפעמים היחידות שעבדתי בלי כבל וחתכה שוק לידר 0.6 בקלילות רבה

pitam15

New member
אכן שיניים חדות יש לפלמידה

ולמזלי החוט עמד בקרב, כמו שציינתי כנראה שהמקום שבו הקרס נתקעה לא היה בפה וזה כנראה גם הגדיל את הסיכוי שהחוט לא יקרע כי לא בא במגע עם השיניים

daniel12121

New member
אתה

מתכוון ממש לאמצע המזח של המזבלה ?
אולי אני פעם יגיע לים בשעה 14:00 וננסה , תמיד אצלי זה זריחות ופעמיים בעונה שקיעות , הרבה אמרו לי שזאת אחלה שעה לפלמידות אבל לא יוצא לי .

הרבה כבוד על הפלמידה בדוח חתיכה לכל המשפחה + תוספות . הרבה מזל על מיקום התפיסה ...

מ רמי ר

New member
כן ממש צמוד למעקה שנכנס קצת

למפרץ מצד צפון לו וגם על המזח במזבלה באמצע שלו לכיוון הים מערב מלא
בשתיים שלוש אחר הצהריים
אגב שנה שעברה כמעט ולא היו כלל פלמידות יצאו לי ולאחרים שם כמה פרטים גדולים אחת מעל 4 קילו בשקיעה

daniel12121

New member
תודה

רבה , בלי נדר ינוסה השבוע יום ה' בצהריים - אם אתה בעניין שלח מסר .

asia7

New member
הרבה אנשים מחכים לדוח הזה .

סנונית או לא , עובדה קיימת וחשובה על התקרבות הפלמידות .

שינוי מקום , שינוי דמויים , שינוי שמביא תוצאות ...

איזה צבע היה הביו !? אחד הדמויים החזקים שלי הקיץ .

אתה יכול להוסיף אסיסט הוק ( קרס עזר ) כמו בגיגים , אל הניקל או לחבר סיכה לסיכה הקיימת .

יופי של דג !

pitam15

New member
צבע בגוון ירקרק

ומאחור טיזרים של נוצה וכפית קטנה כסופה, במקום שקניתי אותו המוכר אמר שהוא גם מנצנץ בלילה, לא בדקתי את זה.

asia7

New member
אני רואה פעם ראשונה את הלינק !

חובה לראות את 2 העמודים עם המוצרים של ה חברה , גימור וחדשנות מדהימה והמחיר סביר .

היום ( כמעט כמו כל יום ...) היתה לי תקיפה פראית עליו , לאחר מאבק שיחרור ...חשד לאריען אבל לא בטוח .

היום הניקלים המזוייפים ( קומודור ) עבדו .

אני עובד כמובן עם הכי קטנים בסדרה , ללא כפית הכסף מאחור .

משולשת + טיזר , סיכה מובנית ...בקסט מסטרים לניניהם או בזיופים אני מיד מחליף .

תודה על התשובה ובהצלחה .

pitam15

New member
גם אני פעם ראשונה שראיתי את האתר הזה

את הניקלים קניתי בארצנו אפילו יותר זול, מסכים איתך שיש להם מוצרים ברמה גבוהה

KarahaNa1

New member
אייל יש לי המלצה בשבילך

http://www.b4bfishing.com.au/

באתר הנ"ל ש PITAM נתן... בדף הבית ישנה הצעה לחסות
שלח את הפרטים שלך ותן דוחות ומאמרים מידי פעם ותקבל דמויים ללא הפסקה חינם כל השנה חחחח ועוד מחברת ביו שאתה כ"כ אוהב

asia7

New member
מעדיף להשאר אלמונימי ...

חוץ מזה אני רושם רק בתפוז ....

shragam

New member
יופי של פלמוד נחמד לשבת בבוקר

הניקל נראה די מדהים וביפו יש הפתעות מדי פעם

טוב לקרוא שהם מתקרבים לחוף

למעלה