פלמחים שישי בלילה ,הרימו ידיים ונחגוג
ש שגית המקורית New member 8/6/06 #2 או שכן../images/Emo45.gifאו שלא../images/Emo31.gif הכל תלוי ב... בתוכנית שיש לי לאותו יום שישי שאני מאוד מקווה שתצא לפועל... בכל מקרה אם אני מגיעה אז לא לשכוח שב-12:00 בלילה "מרימים" אותי 31 פעמים...
או שכן../images/Emo45.gifאו שלא../images/Emo31.gif הכל תלוי ב... בתוכנית שיש לי לאותו יום שישי שאני מאוד מקווה שתצא לפועל... בכל מקרה אם אני מגיעה אז לא לשכוח שב-12:00 בלילה "מרימים" אותי 31 פעמים...
ש שלי 9 New member 8/6/06 #5 במידה ואגיע ויש מערכת הגברה המוסיקה עליי.. יש לי דיסק מדהים של שירים ברצף לריקודים כמובן..(כמות לא קטנה של שירים).. עדיין לא יודעת אם מגיעה ,אדע בהמשך
במידה ואגיע ויש מערכת הגברה המוסיקה עליי.. יש לי דיסק מדהים של שירים ברצף לריקודים כמובן..(כמות לא קטנה של שירים).. עדיין לא יודעת אם מגיעה ,אדע בהמשך
ש שלי 9 New member 8/6/06 #6 ועוד דבר ששכחתי, הדיסקים שלי צרובים מקווה שהמערכת תדע לקרוא דיסק צרוב..(הבנתי שלא כולן קוראות)
ש שלי 9 New member 8/6/06 #11 אילן אין לי שמץ של מושג מאיזה שנה המערכת שאמורה להיות שם .. חוץ מזה שאף אחד עדיין לא אמר שהוא מביא מערכת.. אז השאלה שלך מוקדמת מדי ותאורטית מדי..
אילן אין לי שמץ של מושג מאיזה שנה המערכת שאמורה להיות שם .. חוץ מזה שאף אחד עדיין לא אמר שהוא מביא מערכת.. אז השאלה שלך מוקדמת מדי ותאורטית מדי..
ה היחיד113דניאל New member 8/6/06 #12 נשמע מענין ../images/Emo45.gif רק עם יהיה לי אייל דווקה לחזור לימים ההם אח אח אח ,,,,, מדורה ,מוסיקה ,ריקודים,,,, חוף ים לילה אבטיח קר ,
נשמע מענין ../images/Emo45.gif רק עם יהיה לי אייל דווקה לחזור לימים ההם אח אח אח ,,,,, מדורה ,מוסיקה ,ריקודים,,,, חוף ים לילה אבטיח קר ,