פלישה-8 !!!

Galso

New member
פלישה-8 !!!

פרק מממממששש יפהה לדעתי .. מ ישאומר שהעלילה עם מריאל לא היתה טובה שרוט ? ואי זה היה כזה מותח שהיא נכנסה למיםםם ולמה טום אמר לה בסוף שהוא לא ראה כלום ?? טום הזה כל כך מוזר ... והכריסטינה הזאת מה היא יודעת ? על איזה אמת היא מדברת ?

vand

New member
מצמרר...

פרק מעולה ומותח. ממש נבהלתי בקטע שטום ראה את מריאל בתוך המים עשו את זה ממש מפחיד. אני לא ממש מבין אם היא מתה בהוריקן איך בדיוק היא חיה והולכת? הייתי בטוח שהחייזרים השתלטו על הגוף שלה אבל לא חשבתי שהם שכפלו אותה. כנראה בהמשך העונה יסבירו את זה יותר...

Galso

New member
זה הקטע שאני אוהב בסידרה

כל פרק אבל כל פרק משאירים אותנו בלי מושג בלי שום קצה חוט של מה שקרה בהוריקן .. זה ממש יפההה אני גם חושב שהם אולי הורגים ומשכפלים ואז החיזר חיי ככה ?

Ulong

New member
הגיע הזמן.

אחרי שניים וחצי פרקים הבנתי שכלום לא יקרה שם והם פשוט מנסים לשחזר את ההצלחה של אבודים שגם נעשית גרועה יותר מפרק לפרק.

TheLost

New member
הפרקים האחרונים של אבודים

דווקא היו דיי טובים לדעתי. וכן, אתה צודק, הם מנסים לשחזר את ההצלחה של אבודים. ההבדל הוא שבאבודים אתה גם רוצה לדעת את התשובות
ובכלל, את אבודים יש אפשרות להמשיך לכמה עונות (גם אם הן גרועות), אבל כשחשבתי על המשך לפלישה זה נראה כ"כ גרוע. זה לא שיש שם מאות מיסתורין ואלפי דמויות.

Ulong

New member
אפילו השיבוץ לא הציל אותה

ואם אתה כל כך דואג לעונות הבאות - את פלישה לא יחדשו לעונה 2 בחיים.

TheLost

New member
טוב...

דווקא, הדבר שהכי חבל לי עליו בזה שאני פורש מהסדרה, זה לרקין
נקווה שנוכל לראות אותה בקרוב בעוד מקומות. כפרעליה

Aviad1987

New member
היא נעשתה גרועה כבר מזמןןן...

זה העיניים שלכם שנפקחות לאט

TheLost

New member
היא אולי גרועה אבל לא כמו

העונה השלישית של סמולוויל

Ulong

New member
מה שבטוח העונה השלישית יותר טובה

מרנט שננת לו 7/10. פשוט זוועה של סרט.

TheLost

New member
מה פתאום ../images/Emo4.gif

זה סרט חמוד. קצת מבאס מידי אבל... זה סרט טוב :S

Aviad1987

New member
אממ

גם אם אבודים ממש הייתה רוצה... ואני מדבר ברמות היסטוריות של 'רוצה' כמו שדורותי מארץ עוץ רוצה לחזור הביתה (כולל רקיעת רגליים 3 פעמים + 'דר איז נו פלייס לייק הום') היא לא הייתה רבע טובה כמו העונה השלישית של סמולוויל

TheLost

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מילא אם תדבר על העונה השנייה, אבל העונה הראשונה של אבודים יותר טובה מהשלישית של סמולוויל?! העונה הראשונה של אבודים יותר טובה מכל סמולוויל!

למעלה