פלישה 1.14

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
פלישה 1.14

פרק מעולה! מעבר למעולה! פיצוי מצויין לפרק המשעמם של שבוע שעבר. הרבה מאוד התפתחויות בעלילה. השכפול של דייב, ההתנקשות של האב סקלנון בטום, העובדה שטום וזורה חברים ושהאי שאליו האנשים נשלחים מנוהל ע"י זורה. הקטעים המשעממים היחידים בפרק היו הקטעים של קירה ולואיס ולא היו הרבה כאלה. בסה"כ פרק אדיר לא יכולתי לצפות לפרק טוב יותר מזה.

אלמה 3

New member
שאלה-מי זה הזורה הזה??

לא הצלחתי להבין ופרק מעולה עם שאלות ותשובות רבות

קובי221

New member
פרק מעולה!

הפרק הקודם הכיל המון פרקים, בגלל זה הפרק הזה היה טוב... התחלנו להבין אותם. זאת סדרה פשוט מעולה. אני מניח שקיירה בסוף לא תיכנס למים. והקטע של דייב היה מאוד מוזר כזה...זה מספק לנו רקע הבנתי שהיצור במים משכפל את הבן-אדם, אבל למה של דייב יצא ושל האחרים לא..?

קובי221

New member
יצא מהנהר...

היית צריך להבין את זה משתי סיבות. 1. שם בוצע ה'כפיל' של דייב 2. לשם החזירו אותו וגם כי מריאל ראתה את הכפיל שלה איפה שהיא הייתה במים. <שזה מרמז המון>

vand

New member
אם אני מבין נכון למה אתה מתכוון

אז אתה טועה. כל הכפילים יצאו מהמים. מריאל לא ראתה את הכפיל שלה. הייצור במים הרג אותה ושכפל את גופה. המריאל ששרדה את ההוריקן היא הכפיל ומה שהיא ראתה במים זו הגופה שלה. אותו דבר קרה לשאר האנשים שהושפעו מההוריקן. כולם מתו ונותרו רק הכפילים שלהם.

קובי221

New member
נכון...לזה התכונתי.

כאילו שמריאל המקורית 'מתה' במיים. בעצם גם עכשיו הבהרת לי למה של דייב יצא... כי הוא בעצם לא עבר את כל התהליך...(ואז הוא מת חלקית וזה איפשר לו לצאת מהמים...)

העכביש2

New member
כל הכבוד

פרק נפלא!! אולי הטוב שבפרקי העונה עד עכשיו. לא משעמם לרגע. העלילה הסבוכה ממשיכה להוביל את קו הסדרה אך בו זמנית גם מפרישים רמזים ואפשר לברך על זה, אחרי שזמן רב לא גילו לנו כלום. הפרק הזה היה משובח, אחרי צפייה שניה אני יכול להגיד בביטחון רב. ומשהו נוסף: השחקנים: מעולים. ראסל (זה ההוא ממשמרת שלישית נכון?) נפלא. דייב - ענק!! לארקין - מצויינת טום - שחקן מצויין ואתם מבינים לאן אני חותר-- שחקנים טובים בונים את הכל. הצילום: ברמה גבוהה ביותר. אני לא מתיימר להיות מבין גדול בתולדות הקולנוע אבל הסדרה הזאת היא תאווה לעיניים מבחינת זויות צילום וכ"ו (ממש כמו "אבודים הנהדרת). סאונד: ציון 100 לאיש הסאונד של הסדרה. פס קול מצמרר כמו שצריך!! זאת הסדרה שהכי נוגעת בי מבחינת המוזיקה בה... סדרה מעולה!!

למעלה