פלישה 1.07

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
פלישה 1.07

לדעתי היה די משעמם. לא היו הרבה, אם בכלל, התקדמויות בעלילה וגם הפרק היה מרוח מדי. היו חלקים, כמו האדם המת במכונית, שהיו מיותרים ונועדו, לדעתי, רק בשביל להעביר זמן מסך. העלילה של לרקין הייתה סבירה, לא משעממת מדי אבל גם לא מעניינת כל כך. העלילה של ג'סי ומריאל הייתה משעממת מאוד. בסה"כ פרק חלש למדי.

קובי221

New member
פרק מצויין!

אהבתי את כל מה שקרה בפרק. הקטע שהתינוק של לרקין חי היה נורא מרגש, העבודה שנתן טום אנדרליי, השריף, לכושי ממש הראה בבירור שהוא מעוניין שהקונספירציה של האור הצהוב ('החיה במיים') תתמוגג, ולא תהוה עניין. כנראה חשוב לו שזה ישאר במיים ושלא ינסו לתפוס את זה אני מניח שכל עוד זה ישאר במים הם יוכלו לחיות כל הזמן. ולזה שלמעלה, האדם מת בעצם ניסה להראות שלרקין מנסה למלט עצמה מהמקום, ולא מחכה לעזרה או משו כזה.{כאילו היא נורא פעילה...}

vand

New member
לא ממש מסכים

הקטע עם התינוק היה נחמד ובאמת קצת מרגש אבל לא ממש מיוחד. הקטע בסוף עם השריף והדייג היה מותח ומעניין אבל זה קטע של 2 דקות וברור שהוא יהיה קטע טוב כי זה קטע אחרון והוא צריך להשאיר רושם על הצופים. העלילה של לרקין נראתה לי בכל זאת די סתמית. לגבי זה שהיצורים חייבים להיות במים אני לא בטוח. יכול להיות שהשריף רק רצה להטעות את ראסל בכך שהוא יחשוב שאין שום דבר מיוחד ויפסיק לחקור.

קובי221

New member
והשאלה שנשאלת,

ולמה כ"כ דחוף לו שיפסיקו לחקור? למה הוא רוצה שלא יחקרו את זה? ובנוגע לשאר, כל אחד ודעתו

kuroi tsuki

New member
אם יחקרו אותם, אולי

זה יזיק להם, או יעצור אותם ואת מה שהם עושים? ופרק יפה דווקא

TheLost

New member
היה חביב מאוד.

רק שהעניין עם לרקין נראה יותר כאילו היא נמלטת מרוצח סדרתי :/

למעלה