פלישה 1.06

TheLost

New member
פלישה 1.06

פרק דיי חלש לטעמי. העלילה של דרק הייתה משעממת. העלילה של הבנים אחר ה"דג" גם כן לא הייתה משהו... נמרח מידי. ורק לרקין כן (שגם הביאה אותה בקליפהאנגר. רק שלא תאבד את התינוק
). אני חוזר ואומר - היא עושה את הסדרה!!!

vand

New member
לדעתי דווקא היה פרק מצויין

העלילה עם דרק באמת הייתה קצת משעממת אבל העלילות עם הדג וכמו כן העלילה של לרקין היו מעולות. מעניין האם ראסל הבין שהחייזר נכנס אל תוך הבן אדם ההוא או שהוא עדיין חושב שמדובר בסתם דג.

קובי221

New member
תעשה לי טובה,

הפרק היה מעולה. ובכלל לרקין פשוט סיימה את הפרק כל כך טוב...

fifaclub

New member
פלישה..

היה פרק מצוין רק חבל שאחרי 10 דקות נרדמתי.. חח זה טוב שיש פרק חוזר בשעה 2 בלילה זה עוזר לי להירדם.. סדרה גרועה, תודו בזה כבר.. 6 פרקים והכל אותו דבר, לא גילו כלום, שום דבר לא מעניין. לכו תראו נמלטים או אבודים..

TheLost

New member
נממ, אני מקווה ששמת לב

שלאף אחד כאן אין מה להודות- כי הרוב כאן דיי אוהבים אותה, בצדק.

Galso

New member
חדש פה ...

פלישה סדרה ממש מותחת הם לא משאירים לנו קצה חוט לכלום וכל דבר הם מסבירים בפרק הבא .. וכל הקטע הזה של טום השוטר ממש מוזר ... הוא יעני יודע שהוא מיוחד כזה ? ומי שהכותם הזה תוקף אותו יעני יכול לנשום במים כמו מיראל ? ומה נסגר עם הבבונים ?? סדרה ממש טובההה

העכביש2

New member
על מה אתה מדבר?!?! ../images/Emo69.gif

היה פרק מעולה. מה שכן, העלילה באמת קצת זוחלת...כל פרק נחשפים מעט מאוד דברים... אבל...מותחת, משחק מצויין (באמת לרקין מעולה) ומהנה למדי. אה ו...זה רק אני או ש...ראסל מפלישה וג'ק מאבודים דומים במידה מסויימת???

למעלה