פלירינג

• פותח הנושא ruham
  • פורסם בתאריך

ruham

New member
פלירינג

יש כאן מישהו שעושה קצת פלירינג?

MEIMIS

New member
עושים....

אבל לא ברמה מקצועית בהזדמנות זאת אני רוצה לשאול ולהגיד אם למישהו יש את הקלטות של סקוט יאנג ומוכן להעתיק אותם ולשלוח אני מאוד אשמח ואודה לו על כך..

beno reinhorn

New member
אין לי את סקוט יאנד אבל...

יש לי סרט ללימוד פלרינג של קן הול הוא הברמן מספר 1 בעולם ואת כל הפלרינג שלי למדתי ממנו. אם יש לך משהו טוב בתמורה אני אשמח להחליף להקליט לך סרט מצוין ויקר מאוד

beno reinhorn

New member
וואו זה נקראה כאילו נדפקה לי המקלדת

טוב אני אכתוב מחדש . יש לי קסטה של קן הול והיא ברמה גבוהה מאוד אז כל מי שיש לו משהו מעניין ורוצה להחליף כל דבר בתחום הפלרינג מוזמן לפנות אליי בפורום או באי מייל

MEIMIS

New member
אין לי כלום בתחום הפלייריניג

אבל מה שאתה רוצה אני יכול להשיג לך אני גם מוכן לשלם על עותק של הקלטת...

beno reinhorn

New member
רגע אז אתה רוצה את הקלטת שיש לי?

אתה רוצה את הקלטת של קן הול? אני מוכן להביא לך העתק תמורת ציוד לבר כל מה שאתה יכול להשיג

MEIMIS

New member
אחחחחחחחח......................

העשקנות... מה זה ככה... קנית את הקלטת למה לא לשתף עם אחרים.... אני מניח שאתה באינטרנט גם מוריד שירים מאחרים... הם משתפים למה שלא תשתף גם אתה ותפסיק להיות עשקן.... אין לי בעצמי ציוד לבר רק בקבוקיי שתייה אני לא מתעסק עם דברים חוץ מזה.... תחשוב על זה שאתה ככה מנסה בדרכים עקיפות לקחת מאנשים דברים... בכל אופן.. אתה רוצה לתת... תתן... אתה לא רוצה אל תתן...

beno reinhorn

New member
בוא תביא לי מכות וזוהו

אמרת בעצמך שאתה מוכן לשלם אפילו. הקלטת עלתה לי 300 שקל ואני אתן לך אותה במחיר שאתה תקבע

MEIMIS

New member
בוא תגיד לי ככה....

הקלטת עלתה לך 300 שקל... אני כולה ביקשתי עותק מסכן מהקלטת... חברים שלי באים אליי מבקשים ממני שאני יעביר להם מוידאו לוידאו אני לא לוקח בכלל תשלום על זה... כי לדעתי זה לא יפה לקחת מהם כסף על זה... הם רק רוצים עותק של הקלטת... למה לא לשתף...? כמו שאמרתי גם באינטרנט לא היה לך אף שיר במחשב וכולם שמה משתפים בחינם אף אחד לא לוקח על זה כסף...

מעבר לזה שהוא מגוחך....

יש איסור בתפוז לדון בנושאים לא חוקיים -- כמו שאסור לתת קישורים להורדות לא חוקיות, ולהעתיק קלטת וידאו זה בדיוק אותו דבר.

למעלה