פלירט

פלירט

בנופו של הים, בכסות חוצפת כהותו הצפחתית אפרפרה הייתי שכובה בין שמיים לחול. בגופי פלירטטתי איתך ובנפשי עם החול הרך. בדייה של חול, חושך, אני ואהוב.

שמים1

New member
פלירטוט

מלטפת בך מגעים של אהבה במילים רכות על לשון מלחלחת, בצחוק מרעיד אמסמס את גופך בפלירטוט מרטיט לב ונשמה. ברוכה הבאה איילת מור לפורום שירה מעט לעת

נפרש למראשותייך

נפרש למראשותייך כהלך שנגרפו כוחותיו במהמורות היום ונפשו מבקשת כברת שלווה לצנוח אל תפנוקי חייקה. היי לי דממה מלטפת, היי לי ערגת חלומות. הותירי בי את חמדת ליבך המפכה כגביע אשר אומן את כותרתו בטרם פריחה. בדרכים כבר מולך הנשף, קול ההמולות נדם. ארץ פוסעת אל תנומות ומצטנפת בשיר.

שמים1

New member
תְּחוּשׁוֹת

אֶשֶׁד תְּחוּשׁוֹת חוּשָׁנִי בְּכִלַּת תַּחֲרָה צִפּוֹרַת תְּשׁוּקָה רוֹחֶפֶת כִּבְשׁוֹן בְּעֵינֶיךָ תִּימְרוֹת אוֹר מְרַצְּדוֹת מִבַּעַד לַמִּלִּים מְצַיְּרוֹת קִמּוּרֵי רֹךְ בֵּין אֶצְבְּעוֹתֶיךָ. יֹפִי צוֹרֵב מַבָּט עָנוּד כַּעֲדִי לוֹהֵט סְבִיב צַוָּארִי .

תחושות

מתפצח בשיר. עוצם עיניים וחש עילפון של מגע. צלילים רוקעים בי הרהורי עגבה. קשוב אני אל צעדי השונמית ההולכים וקרבים, כי בא אני בימים מכוסה בשמיכות ולא יחם לי.

שמים1

New member
תחושות

שלהבת תחושות בוערת הרהורים מתפצחים בדממה, עוצמת עיניים , לוטפות ידיים פעימות לב רוטטות בעלטה .

אבישג השונמית

שוכב בושת טומאה תחושת כלימה נואשת ידעתי עוונך לשדך עצם מיובשת אתה פוקק רגליים פוכר את מבטך מסיטה אליך שדיים שלא יהיו שלך בדל מבטך בוחנת גדר ערווה קוצנית ואני לך סוכנת לגופך העגמומי

בין החולות

על חופו של הים, בכסות המים היינו שכובים בין חול לשמיים ליטפת אותי בחושך לחשת לי אהבה בפלירטוט של נשמה או שתיים.

למעלה