פלירטוט לשוני

פלירטוט לשוני

כלשוני מטיילת על גופך מה באמת את מרגישה האם זה טוב? האם זה רטוב? נעים לך? כשידי מלטפת את גופך מה זה עושה לך את מנותקת? הסדינים נוחים? על מה את חושבת? כשאני איתך על מה את חושבת על בעלך? על הילדים? או מה יגידו השכנים? בינינו מה איכפת לי כל עוד את איתי

שרון-ב-

New member
צופנת סוד עונה לך

כלשונך מטיילת על גופי אני מרגישה איחסה רטוב דביק ושורט כשהיד שלך מלטפת את גופי אני מסתכלת על התקרה מחכה שתתנתק הסדינים לא נקיים כשאתה איתי אני.... אויש, רגע, אופס, סליחה, טעות אין לי בעל..... אין לי שכנים... אה זו לא אני זה גם לא אתה בינינו....מה אכפת לי אתה לא איתי ;-)

חהחהחההח LOL גדול, הכנסת לו....

....הוא בטח לא ירצה יותר...... יגמור כאימפוטנט אחרי מילים אלו חהחחהחהחההחהח דפקת לו את הביטחון!!!!!!!

שרון-ב-

New member
איזה בעסה איתך :-(

עכשיו חיממת אותו נגדי יוווווו איזה פחד במקום ללקק הוא ינשך במקום ללטף הוא ירביץ במקום לענג הוא יכאיב אוי נוסע...מה יהיה עכשיו ? שרון שוב שכחה שזאת לא היא

רגע, ניראה מה אפשר לעשות ולתקן

נעשה החלפות, שהוא יקח את ``אסתר המלכה``, ינסה להיות חכם עליה. ולגביך, אים כמה טלפונים, פאקסים, מיילים וכו` אמצא לך את האלוף בליקוק, האלוף בלטיפות, אלוף העינוגים תקבלי שלוש במחיר של אחד, מבצע הרשת. 3/1 מק``ט 1234456789/12 מסדרת ייצור 0002365 תאמיני לי!! לי זה עולה יותר!!!!!!

למעלה